Ağır Romantik filminin başrol oyuncusu Tuvana Türkay yeni mesleğiyle şaşırttı

TAKİP ET

Başrollerini Tuvana Türkay, Onur Tuna, Sermiyan Midyat ve Altan Erkekli'nin başrollerini oynadığı Ağır Romantik filmi şu sıralar Netflix'te gösterimde. Ağır Romantik filminin başrol oyuncusu Tuvana Türkay yeni mesleğiyle şaşırttı. Tuvana Türkay kimdir, Ağır Romantik ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Tuvana Türkay son olarak Kağıt Ev dizisinde başrol oynadı. Dizi için imajını tepeden tırnağa güncelleyen Tuvana Türkay ekranda aradığı başarıyı sağlayamayınca dizisi erken final yaptı.



Ağır Romantik filmindeki performansıyla su sıralar gündemde olan Tuvana Türkay, oyunculuktan şarkıcılığa geçiş yaptı. Yeni mesleğinin detaylarını Instagram hesabından sevenlerine duyuran Tuvana Türkay,  "Aynı duygularda birleşebilmek, birbirimizi hissedebilmek güç veriyor. Umarım yine seversiniz " notunu düştü. 



Tuvana Türkay'ın albümünün adı 'Ah Aşk' ismini taşıyor.

AĞIR ROMANTİK FİLMİNİN KONUSU

Aslı Egeli, (Tuvana Türkay) heykeltıraş annenin ve profesör babanın konservatuvarda okuyan genç kızıdır.

Bir gün, Beyoğlu'nda gezerken bir adamın saldırısına uğrar ve çantası çalınır. Korku ve panik içindeki Aslı'ya, Kerem (Onur Tuna) çantasını bulmasında yardımcı olur. Bu zorunlu buluşmadan sonra; Aslı ve Kerem'in arasında, aşk ve evlenmeye kadar uzanan romantik bir ilişki başlar. Başlangıçta Kerem, Aslı'nın alışkın olmadığı bir dünyadan gelse de kendisini büyük şirketlere danışmanlık yapan bir finansal uzman olarak tanıtır.



Kerem'in babası, İstanbul'un en büyük hırsızlık çetesinin reisidir. Aslı'nın dayısı ise, bu korsan çetesini yok etmek isteyen Polis Şefi Danyal'dır.

Yani, Aslı ve Kerem'in hoşbeş günü, asla unutamayacakları bir güne dönüşür.

AĞIR ROMANTİK NEREDE ÇEKİLDİ?

Ağır Romantik filminin yapımcısı Azeri iş insanı Ruhi Aliyeva, yönetmen ve senarist Deniz Denizciler ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek akşamın en işlek saati 21.30‘da Nişantaşı’nda caddeyi trafiğe kapatarak aksiyon ve silahlı çatışma sahnelerinin çekimlerini gerçekleştirdi.



TUVANA TÜRKAY KİMDİR?

Tuvana Türkay 1990 tarihinde İstanbul Üsküdar'da doğdu. Turkay'ın babası Bulgaristan göçmeni annesi ise Rize'lidir. Genç oyuncu 1.75 metre boyunda, 54 kilo ve Terazi burcudur.
Tuvana Türkay ilk olarak Ayrılık dizisinde Kevok olarak karşımıza çıktı.

Bizans Oyunları filminin Ayçörek’i olarak sevilen genç oyuncu ağırlığı sinema filmlerine verdi. Tuvana Türkay Beykent Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. Ekrana ilk kez 2009 yılında bir TV dizisi ile geldi.

İlk sinema projesini ise 2015 yılında deneyimledi. Bizans Oyunları: Geym of Bizans filminde Ayçörek karakterine hayat veren Türkay bu karakterle çok sevildi. Genç oyuncu aynı yıl iki sinema filmi daha çekti. En Güzeli, Güvercin Uçuverdi, Olanlar Oldu fimlerinde peş peşe rol aldı.
Ardından Oyunbozan ile dizi dünyasına dönen Turkay ara vermeden sinema projelerine de devam etti.

Güzelliği ve değişimi ile büyük beğeni toplayan genç oyuncu sosyal medyada 2,4 milyon kişi tarafından takip ediliyor. 

Tuvana Türkay Instagram hesabındaki fotoğraflarıyla hayranlarının nefesini kesmeye devam ediyor.