Ahmet Davutoğlu, gençlerin Deist ve Ateist olma nedenlerini bu sözlerle açıkladı

TAKİP ET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Bugün gençlerin deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri kötü örneklerdir" diye konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Hükümetine sert sözlerle yüklenen Davutoğlu, "Bugün gençlerin deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri kötü örneklerdir" diye konuştu.

AK Parti hükümetinin kendi koltukları uğruna bütün değerleri itibarsızlaştırdığını savunan Davutoğlu, gençlerin, bazı dindarların sergilediği kötü örnekler nedeniyle deizm ve ateizme kaydığını savundu.

Şehir Üniversitesi'nin kapatılması hakkında da konuşan Davutoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"KOLTUKLARINI KORUMAK UĞRUNA..."

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti yönetimi kendilerini korumaya çalışmaktan değerlerimizi korumaya mecal bırakmamaktadırlar. Koltuklarını korumak adına araçsallaştırmadıkları, yıpratmadıkları toplum nezdinde itibarsızlaştırmadıkları değerimiz kalmadı.

"Bugün gençlerin deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri kötü örneklerdir" diye konuştu.

GENÇLERİN DEİZM VE ATEİZME YÖNELMESİ

"Bugün gençlerin deizme ve ateizme yönelmelerinin en önemli sebebi her gün hamasi ve sloganik düzeyde dindarlık yapanların sergiledikleri kötü örneklerdir."

"KARA LİSTE OLARAK HATIRLANACAKLAR"

"Şehir Üniversitesi'nin kapatılmasına sebep olanlar, bu süreçte sessiz kalanlar bir daha ilimden, akademik özgürlükten ve medeniyetten bahsedecek meşruiyete sahip olmayacaklardır. Bir kara liste olarak hatırlanacaklardır."