Ahmet Hakan bu laflara ne diyecek? Arapkirli: "Senin yüreğin, dalağın yetmiyor"

TAKİP ET

Gazeteci Zafer Arapkirli Medya Terapi programında sert eleştirilerde bulundu. Arapkirli, Ahmet Hakan'a seslenerek, 'Yılışıksın, besleme yayıncılık yapıyorsun, Ahmet Hakan' dedi.

Gazeteci Zafer Arapkirli Medya Terapi programında sert eleştirilerde bulundu. Arapkirli, Ahmet Hakan’a seslenerek, “Yılışıksın, besleme yayıncılık yapıyorsun, Ahmet Hakan” dedi.

Tecrübeli gazeteci eleştirilerinin dozunu artırarak, “Müphem ifadelerle kendime ve gazeteme zarar vermeyim diye kıvırıp kaçıyorsun işin içinden. Onurlu bütün gazeteciler tarafından eleştirildiğinde kuyruğunu kıstırıp gerçeklerden kaçmaya çalışıyorsun. Zeytinyağı gibi üste çıkıp Faruk Bildirici’ye ‘etikçi başı’ diyerek hakaret etmeye çalışıyorsun. Böyle bir utanmazlık, kepazelik, böyle bir seviyesizlik daha bu topraklar görmedi. Otur, sıfır Ahmet Hakan. Biz sana onun için dokuz sekizlik roman havası çalıyoruz. Onun için seni; oynak, Ahmet, zıplak Ahmet, hoplak Ahmet, kıvrak Ahmet diye eleştiriyoruz. Onun için senin adın dokuz sekiz Ahmet’e çıktı. Yedi sekize inmez bundan sonra artık” dedi.

“NEFESİMİZ YETTİĞİ YERE KADAR PEŞİNDEYİZ”

“İnsan da biraz utanma olur” diyen Arapkirli, “Hemi yaptığın ayıbı herkes bilecek, cümle alem ortalıktaki ayıbı görecek, sen ondan sonra eleştirenlere kalkıp hakaret etmeye çalışacaksın. Sen bunları yaptığın müddetçe tependeyiz, gözümüz üstünde. Her daim eleştireceğiz. Bizim kimseden korkumuz yok. Senin gibileri her zaman teşhir etmek boynumuzun borcudur. Nefesimiz yettiği yere kadar peşindeyiz, dokuz sekiz Ahmet. Kaçışın yok, bu edepsizliklerinin hesabını sana buralardan bu şekilde her zaman sormaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“YÜREĞİN DALAĞIN YETMİYOR”

Ahmet Hakan’ın kendisine gelen eleştirilere yanıt verdiği yazısından alıntı yapan Arapkirli, “Açık verme kimse seni kovalamasın, yalancılık, edepsizlik yapma. Yandaşlık, yalakalık yapma.  AK Parti kongresi olduğunu gizledin işte, daha niye yalanını söylüyorsun. Yazında AKP kongresi olduğu hiçte “bas bas bağırmıyor”. ‘parti kongreleri diyorsun. Sanki başka partilerde öyle yapıyormuş gibi. Senin yüreğin, dalağın yetmiyor. O kongreleri AK Parti yapmaya demeye korkuyorsun çünkü; yandaş yalaka ve yılışıksın Ahmet Hakan” ifadelerini kullandı.