Alişan Selçuk Tektaş'ın ölümünden sonra sahne kararını değiştirdi

TAKİP ET

Şarkıcı Alişan peş peşe yaşadığı iki ölüm acısından sonra sahnelere dönme kararı aldı. Önce kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden şarkıcı sonra da kuzeni Ozan Ebcin' toprağa vermişti. Alişan kardeşini hiç unutmayacağını böyle açıkladı.

Şarkıcı Alişan, son bir ayda yakınlarının ölümüyle sarsıldı. Önce Koronavirüs yüzünden kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan daha acısı dinmeden kuzeni Ozan Ebcin'i toprağa verdi.

Kardeşinin ölümünden sonra her gün mezarı başında Selçuk için dua eden Alişan kendisini eve kapatmıştı.



DEMET AKALIN ALİŞAN'I TEK BAŞINA BIRAKTI

Geçtiğimiz sezon Star TV'deki sabah programı sona erdirilen Alişan program partneri Demet Akalın tek başına Kanal D ile anlaşınca yalnız kaldı.

Yaşadığı ölümlerden sonra acısını yüreğine gömen Alişan, ailesi için hayatına kaldığı yerden devam etme kararı aldı. Ünlü şarkıcının önümüzdeki günlerde yeniden sahnelere döneceği öğrenildi.



"BAŞLAYACAĞIM BİR YERDEN"

Alişan sosyal medya hesabından vefat eden kardeşi Selçuk Tektaş'ın ardından bu mesajı paylaşmıştı.

Bugün 7. Gün.. Ve sen benim kalbimde bir ömür kalacaksın kardeşim.. O kadar dua aldın ki herkesten ve almaya devam ediyorsun ki, eminim Allah’ım seni en güzel yerde misafir ediyordur..

"HİÇ GİTMEMİŞSİN GİBİ..."

Annen, baban, eşin, çocukların, yeğenlerin, kuzenlerin, akrabaların, dostların, arkadaşların ve biz seni hiç bitmeyecek bir özlemle ve dualarla her zaman anacağız..



Hep bu gülümsemenle kalacaksın aklımda..

Allah’ım senin mekanını cennet eylesin inşallah..Seni çok seviyorum canım kardeşim..

Başlayacağım bir yerden ama ne zaman nasıl başlayacağım bilmiyorum.. Hepimiz hep sen varsın gibi biyerden başlayacağız tekrar.. Hiç gitmemişsin gibi….

ALİŞAN KİMDİR?

Serkan Burak Tektaş, ya da bilinen adıyla Alişan, Bingöl'lü bir ailenin çocuğu olarak 19 Haziran 1976'da İstanbul Erenköy'de dünyaya geldi.

Müzik piyasasına atılana kadar adı Serkan Burak Tektaş'tı. Müzik yeteneği, küçük yaşlarda ailesi tarafından anlaşıldı. Henüz iki yaşındayken, İbrahim Tatlıses'in "Sabuha", İzzet Altınmeşe'nin "Maden Dağı" adlı türkülerini ezbere okurdu.



Okul yıllarında öğretmenleri ders arasında Alişan'a türkü söyletirlerdi. Bu, liseyi bitirene dek sürdü. Alişan'ın en büyük amacı pilot olmaktı ancak ÖSS'den yeterli puanı kazanamayınca bu hayali suya düştü. Lise birinci sınıftayken, babasının maddi desteğiyle ilk kasetini yaptı. Ancak bunu, gerçek bir kaset çalışması olarak kabul etmiyor.

Dedesi ve dayısının yakın dostu olan, Prestij Müzik'in ortağı Hilmi Topaloğlu tarafından keşfedilen Alişan, daha sonra firmanın diğer ortakları Mahsun Kırmızıgül ve Burhan Aydemir'in de desteğiyle ilk albümü Asik Oldum'u 8 Nisan 1996'da piyasaya sürdü ve ünlü oldu.

KRALI GELSE İLE TÜRKİYE TANIDI

İkinci albümü 'Sana Bir Şey Olmasın'ı Eylül 1997'de piyasaya çıkardı. Albümün çıkış parçası "Kralı Gelse" adlı parçayla müzik dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Üçüncü albümünü Kara Çadır adlı albümünü 23 Nisan 1998 yılında çıkarılmıştır. Alişan'ın dördüncü albümü Var Ya 23 Ocak 1999 yılında çıkarılmıştır. Beşinci albümünü Alişan 5 Haziran 2001 yılında sevenleriyle buluşturdu.

2002'nin Mart ayında Akmerkez alışveriş merkezi'nde Yalçın Menteş'le kavga etti. Polis tarafından tutuklanan Alişan, hapis cezası aldı. Söz mü adlı altıncı albümünü 25 Kasım 2002 yılında çıkarıldı.



Ertesi yıl 20 Mart 2004 yılında Kalbim Ellerinde adlı albümünüyaptı. 20 Mart 2005'te Olay Bitmiştir adlı albümünü çıkarıp iki yıl sonra 5 Mart 2007'de Ve Kimselere Güvenmiyorum adlı albümünü çıkarıp, bir yıl sonra 15 Haziran 2008'de Sevgilerimle adlı son albümünü çıkarttı.

Alişan ayrıca Istanbul Amatör Futbol Ligi Takımlarından Halil Rıfat Paşa'da oynamakta. Kendisi Forvet hattinda oynadığı Kulübün 10 numarasını giymekte ve kaptanlığını'da yapmakta. Neredeyse Ayazağa Stadı'nda oynanan tüm maçları medyanın yakın takibinde bulunuyor.