Amber Heard, Johnny Deep ve Elon Musk aşk üçgeninde yeni iddia

TAKİP ET

Hollywood, Silikon Vadisi ve Amerikan medyası bu haberi konuşuyor. Hollywood'un en çok kazanan oyuncusu Johnny Deep'in kendisi gibi oyuncu eski eşi Amber Heard ve milyarder işadamı Elon Musk arasında üçlü ilişkide gündeme yeni bir iddia ortaya atıldı

Hollywood, Silikon Vadisi ve Amerikan medyası bu haberi konuşuyor. Hollywood'un en çok kazanan oyuncusu Johnny Deep'in kendisi gibi oyuncu eski eşi Amber Heard ve milyarder işadamı Elon Musk arasında üçlü ilişkide gündeme yeni bir iddia ortaya atıldı.

AMBER HEARD VE ELON MUSK EVLİYKEN İLİŞKİYE GİRDİLER

Johnny Depp ve Amber Heard arasında boşandıktan sonra başlayan dava sürecine yeni iddialar eklendi. Depp'in avukatları Heard ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın evliyken bir ilişkiye başladığını iddia etti. Musk ve Heard arasında evliyken yapılan mesajlaşmalar olduğu öne sürüldü. 

The Mirror'da yer alan habere göre, Johnny Depp'in avukatları eski eşi Heard'ün kendisiyle evliyken Elon Musk ile mesajlaştığını iddia etti. 

22 MAYIS 2016'DA MESAJLAŞMALAR BAŞLADI

Elon Musk, ilişkilerinin boşandıktan sonra başladığını söylese de Depp'in avukatlarının iddiaları mesajlaşmaların 22 Mayıs 2016'da başladığını, Heard'ün ayrılma planlarını açıkladığını ve Musk'ın ona Depp'in şiddet eğilimi nedeniyle koruma servisi önerdiğini belirtiyor. 



Amber Heard, Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığını belirterek boşanma davası açmış, Depp ise Heard'e kendisine karşı karalama kampanyası başlattığı için dava açmıştı. Depp'in açtığı dava dosyasına geçen hafta da Heard, Musk ve model Cara Delevingne'in üçlü ilişki yaşadığı iddiası girmişti. Musk, üçlü ilişki iddialarını yalanlamış, Heard'le ilişkisinin boşanma sonrası başladığını söylemişti.