Aşk 101 dizisi Netflix'e geri döndü! Aşk 101 dizisinden hayranlarına sürpriz karşılama

TAKİP ET

Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu gibi isimleri kadrosunda bulunduran Aşk 101 dizisi Netflix'te yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Öğretmenlerinin bir basketbol koçuna âşık olmasını sağlamaya çalışan dört isyankâr ve bir örnek öğrenci, birlikte arkadaşlığı, aşkı ve kendileri olma cesaretini öğrenen gençlerin hikayesini konu alan dizi kısa sürede Netflix'in en çok izlenen yapımı olmayı başardı.

Aşk 101, ilk sezonu 24 Nisan 2020'de Netflix'te yayınlanan, senaryosu Meriç Acemi tarafından kaleme alınan, yönetmenliğini Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer'in birlikte yaptığı gençlik, komedi ve drama türündeki Türk internet dizisi olarak ekranlara geliyor.

Aşk 101 dizisi yeni sezonda da 8 bölüm olarak yayınlanıyor. 

Aşk 101 dizisi Netflix'te ikinci sezonuna başlamaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonu için oyuncular ile bir hayran buluşması gerçekleştirildi. Başrol oyuncuları Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Yazıcı, Ece Yüksel ve Kaan Urgancıoğlu’nun katıldığı dijital canlı yayına Kubilay Aka'nın sözleri damga vurdu.

Netflix'in sevilen dizisi Aşk 101 yeni sezonuyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 1998 yılında geçen hikayede bir grup gencin yetişkinliğe adım atarken yaşadıkları anlatılıyor.



"BİRİNE MİNNET ETMEYİ SEVMEM ÖZÜR DİLEMEM"

Sunuculuğunu Geveze'nin yaptığı gecede konuklar, kendilerine yöneltilen soruları cevapladı. Oyunculardan Kubilay Aka'ya sorulan "özür diler misin?" sorusu ise epey bir sansasyon yarattı. Kubilay Aka'nın sosyal medyada tepki gören cevabı şöyle:

Kimseden özür dilemediğini söyleyen Kubilay Aka, "Ben haklı veya haksız özür dilemem. Birine minnet etmeye gerek duymuyorum. Hatalıysam da hata yapmışımdır, insanımdır gayet normal bir şey o yüzden dilemem. 26 yaşındayım bir problem yok" dedi.

AŞK 101'İN KONUSU NEDİR?

4 uyumsuz ve 1 örnek öğrencinin ağırlıklı olarak 1998 yılında geçen hikâyesini anlatır. Hikâyeyi anlatan Işık (Bade İşcil) çoktan yetişkin olmuş, yıllar sonra tekrar buluşmak için lise arkadaşlarına mektup göndermiştir. Yetişkin Eda (Tuba Ünsal) ona katılmış ve diğerleri beklenmektedir. Yetişkin Işık'ın anlatımına ağırlıklı olarak 2000 ve öncesinin müzikleri de eşlik eder.

Birbirinden farklı sebeplerden ötürü okul idaresiyle problem yaşayan Sinan (Mert Yazıcıoğlu), Kerem (Kubilay Aka), Eda (Alina Boz) ve Osman (Selahattin Paşalı) daha önce pek çok sefer atılma tehlikesi yaşamış ve neredeyse tüm öğretmenlerini bıktırmıştır.

Okulun müdürü Necdet (Müfit Kayacan) okuldan atılmaları için fırsat kollarken onların okuldan atılmamaları için elinden geleni yapan tek öğretmen Burcu (Pınar Deniz) öğretmendir. 4 haylaz öğrenci, Burcu öğretmenin tayinin çıktığını öğrendiklerinde gitmesini önlemek için onu okulun asi beden eğitimi öğretmeni Kemal'e (Kaan Urgancıoğlu) âşık etme planı yaparlar. Planın yürümesi için aşktan anlayan birilerine ihtiyaçları vardır. Okulun örnek öğrencilerinden Işık'ı (İpek Filiz Yazıcı) yardımcı olması için ikna ederler.