Aslı Enver aşk orucunu bozdu! O delikanlıyla el ele görüntülendi

TAKİP ET

Kavak Yelleri dizisinde oynadığı Mine Seven karakteriyle başarıya ulaşan Aslı Enver hayranları ünlü ismin kalbini çalan son prensi merak ediyor.

Murat Boz'la ayrıldıktan sonra kimselerle görüntü vermeyen Aslı Enver bakın kiminle el ele yakalandı?

Son olarak adı eski mili basketbolcu Kerem Tunçeri ile anılan Aslı Enver, kalbini kime kaptırdı? Uzun süre aşk orucu tutan Aslı Enver, genç bir delikanlıyla el ele görüntülendi.
 

 


Murat Boz'la yaşadığı aşk nedeniyle günlerce magazin gündeminden düşmeyen oyuncu Aslı Enver, bir süredir aşka kapılarını kapatmıştı. Güzel oyuncu kimsenin tanımadığı erkek arkadaşıyla görüntülendi. Erkek arkadaşının Enver'in elini omzuna atması dikkat çekti.
 

 

 


Gossippasta'nın görüntülediği Aslı Enver ve gizemli erkek şahsın sevgili olduğu iddia edildi.. Sırtı dönük olan Enver'e eşlik eden kişinin kim olduğu merak konusu oldu.

 

KEREM TUNÇERİ 'MUTLU BİR İLİŞKİNİN AREFESİNDEYİM" DEMİŞTİ

Aslı Enver ile adı aşk dedikodularına karışan Kerem Tunçeri, ilişki iddialarıyla ilgili "Mutlu bir ilişkinin arefesindeyim" demişti.

Tunçeri, "Aslına bakarsanız çok şaşırmadım. Son aylarda sosyal medya üzerinden benden başka isimlere de bu oyunlar kuruldu. Mutlu bir ilişkinin arifesinde olmam dolayısıyla, hazır gündem de oldukça boşken hakkımda bu ifşalar yapıldı. Bazı insanlar mutluluğu kimseye yakıştıramıyor ve buralarda ünlü olmak için fırsatlar yaratıyor." diyerek kafa karıştırmıştı.
 

"HANIM HANIMCIK BİRİ DEĞİLİM"

Aslı Enver de kendisiyle özdeşleşen imajının aksine ise "Hanım hanımcık biri değilim" diyerek aslında heyacan ve adrenalin sevdiğini şu sözlerle açıklamıştı:

Hanım hanımcık ve içime kapanık olduğumu düşünüyorlar ama hiç alakası yok. Heyecan yaşamayı severim. Siz beni kendi alanımda görün.