Attila Szalai Fenerbahçe'nin yüzünü güldürdü! Bonservisi dudak uçuklattı

TAKİP ET

Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai, EURO 2020'de dünya futbol piyasasındaki değerini yükseltti. Ali Koç, Fenerbahçe'nin kasasını doldurmak için Attila Szalai için bakın kaç para istedi?

Fenerbahçe forması giyen Attila Szalai, takımda sol bekte oynadığı futbolla taraftarlardan tam not aldı. Geldiği günden bu yana sergilediği performansla taraftarın gönlünü fetheden Macar futbolcu, milli takımdan alışık olduğu üçlü savunma anlayışı sayesinde sol bekte beklentilerin üzerinde bir oyun ortaya koydu.

EURO 2020'de Macaristan ile etkili bir performans oraya koyan Attila Szalai Fenerbahçe'nin yüzünü güldürdü. Yeni sezon öncesi yıldız isimleri, Avrupa devlerinin takibine giren Fenerbahçe'de kritik transfer kararı verildi. İşte Fenerbahçe'nin Vedat Muriqi'nin ardından Attila Szalai için belirlediği rekor kıracak bonservis bedeli...


30 MİLYON EURO HEDEFİ

Gelişime açık olan 23 yaşındaki stoper için Fenerbahçe'nin 30 milyon euroluk bir bonservis bedeli düşündüğü konuşuluyor.

Fenerbahçe'de Cuma günü yapılacak olağan genel kurul sonrası hem yeni teknik direktör hem transfer konuları hız kazanacak. Başkan Ali Koç, yeni teknik direktörün Pazartesi günü açıklanacağını ifade etti.



TRANSFERDE KARAR VERİLDİ

Fenerbahçe’de seçim sonrası yeni teknik adam beklenirken, transfer stratejisi de ortaya çıktı. Sarı-lacivertliler, hocanın açıklanmasının ardından, teknik heyetin listesi doğrultusunda transferleri gerçekleştirecek.

ATTILA SZLAI VE ALTAY BAYINDIR ÖN PLANA ÇIKTI

Transferler kadar önemli bir başka konu da, mevcut kadronun korunması... Bu çerçevede iki isim öne çıkıyor: Attila Szalai ve Altay Bayındır...


 

attila szalai fenerbahçe attila szalai fenerbahçe transfer ali koç