Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı itirafları gündeme oturdu! Aygün Aydın kimdir?

TAKİP ET

Aygün Aydın'ın bir dönem birlikte olduğu ve yolunu ayırdığı Hakan Sabancı'ya karşı olan öfkesi tavan yaptı. Sabancı'yla ilişkisinden hamile kalan sonra da hapiste yatan Aygün Aydın çapkın isme ağza alınmayacak küfürler etti.

Aygün Aydın kimdir, Aygün Aydın ismi neden bu kadar gündemde? Sabancı ailesinin çapkın ismi Hakan Sabancı ile bir dönem aşk yaşayan sonra da ondan hamile kaldığını söyleyen Aygün Aydın 'aşk' yüzünden cezaevine girince öfkeden deliye döndü.

İşte Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı hakkında yaptığı o paylaşım:

 
Hakan Sabancı'nın hakkında aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapsi yatan Aygün Aydın'da sigortalar tam anlamıyla attı.. Aydın, Hakan Sabancı'ya ağza alınmayacak küfürler ederek öfke kustu.
 

Aygün Aydın'la Hakan Sabancı arasında yaşanan gerilim son raddeye ulaştı.

Hakan Sabancı'nın hakkında aldırdığı tedbir kararına uymadığı için önceki gün hapse giren Aygün Aydın, cezaevi çıkışında Sabancı hakkında zehir zemberek bir açıklama yaptı.

"BENİ HAMİLE BIRAKIRKEN İYİYDİ"

Aygün Aydın sosyal medya hesabından paylaştığı bir görselle Hakan Sabancı'ya ağır küfürler etti. "Senin bu dünyada yerle bir etmeden göçüp gitmyeceğim" diyen Aydın'ın yaptığı paylaşımda ağza alınmayacak küfürler peş peşe geldi.

AYGÜN AYDIN KİMDİR?

1995 İstanbul doğumlu olan Aygün Aydın, Beykent Üniversitesi Tv Haberciliği ve Programcılığı bölümünde eğitim aldı. Ravi İncigöz ve Mustafa Ceceli'nin "Şeker" klibinde yer aldı.

Aygün Aydın, Bu Tarz Benim adlı moda programı ile tanındı.

AYGÜN AYDIN OYNADIĞI DİZİLER

Kırmızı Oda

Bay Yanlış

Menajerimi Ara

Yasak Elma

Muhteşem Yüzyıl: Kösem
 

aygün aydın kimdir aygün aydın hakan sabancı aygün aydın kaç yaşında aygün aydın nereli