Benny Benassi & Burak Yeter'den 'Just Miss Love' Dünya Listelerine Zirveden Girdi

TAKİP ET

Kültlemiş müziğiyle Benny Benassi ve Bir buçuk milyarlık dinlenmesiyle müzik listelerini şaşırtmayı seven Burak Yeter güçlerini birleştirdi ve yeni şarkıları Just Miss Love ft Saint Wilder ile dünya listelerine hızlı bir giriş yaptı.

Kültlemiş müziğiyle Benny Benassi ve Bir buçuk milyarlık dinlenmesiyle müzik listelerini şaşırtmayı seven Burak Yeter güçlerini birleştirdi ve yeni şarkıları Just Miss Love ft Saint Wilder ile dünya listelerine hızlı bir giriş yaptı. Şarkı, yayınlandıktan bir hafta sonra Avrupa, Amerika ve Latin Amerika’da dünya listelerine giriş yaptı. Just Miss Love, an itibariyle Spotify Worldwide Dance Hits’de kapak fotoğrafı haline gelirken  şarkı ilk 5. sıraya Almanya, Italya, ABD, Türkiye ve Norçveç’te yerleşiyor. Itunes listelerinde ise onar onar listeyi tırmanmakta.

 
Satisfaction ile yaptığı büyük çıkıştan beri, Benny Benassi başarıdan asla çekinmiyor. Sanatçının çıkış yapan parçası Fransa’da 1, Almanya ve İngiltere’de 2 numaraya yerleşirken albümü Hypnotica bir aydan kısa süre içerisinde tüm Avrupa’da top 20’ye yerleşti. DJ ve yapımcı Benassi, European Border Breaker Award ödülü ile yıldızı parlarken müzik dünyasında daha da ciddi bir adım attı.

BENNY ÖDÜLLERİ

Benny, bugüne kadar Coachella, EDC, Ultra Müzik Festivali ve Tomorrowland dahil olmak üzere dünyanın en ünlü festival sahnelerinde yer aldı. T-Pain, Chris Brown ve Kelis gibi yıldızlarla bir araya gelip performanslar sergilerken, Grammy ödülleri için Public Enemy’nin Bring The Noise parçasını remixledi. Ayrıca Benny Bennasi parçası Skrillex’in Cinema remixi ile iTunes en iyi 100 Dans Grafiklerinde 3 yıl boyunca kalmış ve ayrıca Grammy ödülü kazanmıştır.

Şimdi ise DJ dünyasının en bilinen yetkin isimlerinden Burak Yeter ile uzun zamandır beklenen iş birliğini gerçekleştiriyor. Kendini en üretken ses mühendislerinden biri olarak çoktan ispat eden Burak Yeter; Amsterdam, İstanbul ve Los Angeles’ta açtığı okullarla DJ yetiştirerek topluma katkı sağlayarken müzik üretmekten vaz geçmiyor. Burak Yeter ilk çıkışını Spinnin’ tarafından Happy şarkısıyla 2015’te yaptıktan sonra her seneye imzasını atan bir hit bırakıyor.

80'DEN FAZLA ÜLKEDE 1 NUMARA

Warner tarafından çıkarılan Tuesday single’I ile 80’den fazla ülkede 1 numaraya yükselen Yeter, kısa sürede kulüp müziği için bir fenomen haline geldi. O zamandan beri müzik yeteneği ve bilgisi sayesinde rakiplerinden sıyrılarak hızla yükselirken Netflix serisi olan La Casa De Papel için yaptığı şarkı dünya çapında 1 numaraya yerleşti ve Spotify üzerinde milyonlarca tekil dinleyiciye ulaştı.


Benny Benassi, Burak Yeter ve Saint Wilder üçlüsü bir araya gelerek Just Miss Love ile mükemmel bir parçaya imza attılar. Pop müzik esintilerinin ön plana çıktığı parçada 2 prodüktörün kusursuz yeteneği, Saint Wilder’in güzelce seçilen yalın sözleri dans ve elektro pop elementiyle usta bir şekilde harmanlanıyor.