Berat Albayrak Esra Albayrak çiftinin 4. çocuğu oldu! Berat Albayrak'ın babalık sevinci

TAKİP ET

Hazine ve Maliye Bakanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, 4. kez baba olmanın sevincini yaşıyor! Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak 4. çocuklarını kucaklarına aldı. Erdoğan ve Albayrak ailesi gelen 4. torunla mutluluklarına mutluluk kattı

Hazine ve Maliye Bakanı ve aynı zamanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak, 4. kez baba olmanın sevincini yaşıyor! Berat Albayrak ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak 4. çocuklarını kucaklarına aldı. Erkek torunu olan Erdoğan ve Albayrak ailesi gelen 4. torunla mutluluklarına mutluluk kattı.

TORUNUN ADINI HAMZA SALİH ALBAYRAK OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın torunu, Esra - Berat Albayrak çiftinin 4'üncü çocuğu Hamza Salih dünyaya gözlerini açtı.

Albayrak mesajında, "Rabbimize şükürler olsun, bu gece 4. evladımız Hamza Salih ailemize, dünyamıza sefalar getirdi. Sevgili eşim Esra'ya bize bu mutluluğu yeniden yaşattığı için sevgi ve minnetlerimi sunuyorum. Dualarınızı bekleriz." ifadelerini kullandı. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN 8. KEZ DEDE OLDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesine yeni bir üye katıldı. Başkan Erdoğan da 8'nci kez dede olmanın mutluluğunu yaşadı.