Berat Albayrak Trabzonspor Galatasaray derbisini locadan izledi

TAKİP ET

Galatasaray, Süper Lig'in 4'üncü haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Cimbom 2-0 öne geçtiği maçın 90 dakikası sonunda kalesindeki gollere engel olamadı ve 2-2'lik beraberliğe razı oldu. Galatasaray Trabzonspor derbisinin sürpriz bir konuğu da vardı. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak. Albayrak maçı Trabzonspor locasından izledi.

Galatasaray, Süper Lig'in 4'üncü haftasında karşılaştığı Trabzonspor deplasmanında 2-2'lik
skora razı oldu.

Karşılaşmaya çok iyi başlayan Sarı-kırmızılı takım Emre Kılınç'ın attığı gollerle 2-0 öne geçerken, ilk yarını bitmesine çok bir zaman kala Kuzeyin yeni kralı Cornelius'un golüne engel olamadı. 



Trabzonspor geri dönüş golünü tesadüfi bir dakikada buldu. 61’inci dakikada ceza sahası solunda Hamsik rakibinden sıyrıldıktan sonra topu penaltı noktası üzerindeki Nwakeme’ye çıkardı, onun vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skora eşitlik geldi; 2-2

10 puana yükselen Trabzonspor bu sonuçla ligde ilk puan kaybını yaşarken, 8 puana çıkan Galatasaray ise 4 maç sonunda iki karşılaşmada puan kaybetti.

BERAT ALBAYRAK DERBİYİ LOCADAN İZLEDİ

Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yaparak  istifa eden Berat Albayrak, aylar sonra tribün locasında görüntülendi.



Albayrak’ın yanında babası Sadık Albayrak ile Berat Albayrak’ın oğlu Mehmet Akif de dikkatlerden kaçmadı. Albayrak'ın yer aldığı fotoğraf karesi, sosyal medyada paylaşıldı.

İSTİFA ETMİŞTİ

Berat Albayrak, geçtiğimiz yıl kasım ayında Instagram hesabından yaptığı açıklama ile Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa etmişti. Albayrak istifa nedeni olarak sağlık sebeplerini göstemişti. İstifanın ardından Albayrak sadece 2 kez görüntülenmişti. Biri Çamlıca'da bir cuma namazıydı. Diğeri de Süleymaniye'de bir kuru fasulyecideydi. Bu da Albayrak'ın 3. kez görüntülenmesi oldu.