Beşiktaş Karius'un yerine kaleye koyacağı genç yeteneği buldu

TAKİP ET

Beşiktaş, kalesinde dikiş tutturamayan Alman kaleci Loris Karius'un yerine kalede oynatacağı ismi buldu! Teknik direktör Sergen Yalçın, azmi ve çalışkanlığı ile dikkat çeken genç yetenek Ersin Destanoğlu'nu kulübün kalesini emanet edecek

Beşiktaş, kalesinde dikiş tutturamayan Alman kaleci Loris Karius'un yerine kalede oynatacağı ismi buldu! Teknik direktör Sergen Yalçın, azmi ve çalışkanlığı ile dikkat çeken genç yetenek Ersin Destanoğlu'nu kulübün kalesini emanet edecek.

SERGEN YALÇIN SEÇİMİNİ YAPTI

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Loris Karius'tan boşalan kaleyi Fraport TAV Antalyaspor karşılaşmasında 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu’na verecek. Teknik direktör Sergen Yalçın, 3 aylık aradan sonra siyah beyazlı takımın Süper Lig’de oynayağı Fraport TAV Antalyaspor maçı için kaleci tercihini yaptı.
Ntvspor'un haberine göre Sergen Yalçın, Ersin Destanoğlu'nu ilk 11’de sahaya sürecek.

ERSİN DESTANOĞLU KİMDİR?

Beşiktaş altyapısından yetişen 19 yaşındaki Ersin Destanoğlu henüz A Takım ile maça çıkmadı. 2001 doğumlu, 1.95 boyundaki genç kaleci, bu sezon Spor Toto Gelişim Elit U-19 liginde 18 kez siyah beyazlı formayı giydi. Takımın 1. kalecisi Loris Karius, Covid-19 salgını nedeniyle Süper Lig’e verilen arada Beşiktaş ile yollarını ayırmıştı.