Beşiktaş, mali sıkıntıyı aşmak için harekete geçti!

TAKİP ET

Beşiktaş kulübü yönetimi, korona salgının ardından yaşanan ekonomik sıkıntıları aşmak için futbolculardan fedakarlık yapmalarını talep etti. Bu kapsamda oyuncuların 2 aylık ücretlerinden vazgeçmeleri istendi.

Koro salgını futbol endüstrisini de vurdu. Futbol kulüpleri ekonomik sorunları aşmak için çareler arıyor. Beşiktaş yönetimi, krizin etkisini bir nebze de olsa azaltmak için futbolculardan 2 aylık maaşlarından feragat etmelerini istedi.

Haber Global’in aktardığı habere göre, Mohamed Elneny, Beşiktaş yönetiminin talebine karşı çıktı. Bu nedenle kalan haftalarda Elneny’e görev verilmesi beklenmiyor.

ELNENY OLUMSUZ YANIT VERDİ

Başkan Ahmet Nur Çebi'nin karantina süresinin sona ermesinin ardından harekete geçti. Nevzat Demir Tesisleri'nde tüm oyuncularla tek tek görüşen Çebi, koronavirüs salgını sürecinde kulübün maddi gelirlerinin kesildiğini belirterek tüm futbolculardan koronavirüs sürecindeki 2 aylık maaşlarının tamamından feragat etmelerini istedi. Ancak Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny, bu talebe olumsuz yanıt verdi. Bu nedenle Mısırlı oyuncuya kalan haftalarda forma verilmeyecek.