Cameron Diaz'ın gençlik sırrını duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemedi! Açıkça söyledi

TAKİP ET

İlk olrak Jim Carrey ile Maske filminde frapan seksi bir kızı oynayan ve akabinde Amerikan Pastası filmindeki rolüyle akıllarda kalan Cameron Diaz, genç kalabilmesinin sırrının düzenli seks olduğunu vurguladı.

Hollywood'un aptal sarışın kontenjanından sinema dünyasına giren Cameron Diaz, Maske, Amerikan Pastası,Charlienin Melekleri gibi ilginç yapımlarda seksi sarışın rollerini başarıyla oynadı. Hiç eskimeyen yüzü ve değişmeyen fit fiziğiyle dikkat çeken Cameron Diaz bugün 49 yaşında bir kadın. Diaz, 50'ye merdiven dayamış olmasına rağmen hala genç ve diri kalabilmesinin sırrını düzenli seks yapmakla açıkladı.

İSTERSENİZ CAMERON DIAZ'IN AÇIKLAMALARINDAN ÖNCE CAMERON DIAZ'IN KİM OLDUĞUNA BİR BAKALIM...

30 Ağustos 1972 Kaliforniya doğumlu gerçek adı Cameron Michelle Diaz olan Cameron Diaz 16 yaşındayken bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile anlaşma sağladı. Modellikteki başarısıyla tüm dünyaya ün salan Cameron Diaz büyük şirketlerin reklam filmlerinde rol alarak oyunculuk hayatına girmiş oldu.



Sinema kariyerine 1994 yılında The Mask filmiyle başlayan Cameron Diaz hemen ardından The Last Supper’da rol aldı. Geleceğin yıldızları arasında gösterilmesini sağlayan yapım ise Head Above Water filmi oldu.

İyi projelerde yer alan Cameron Diaz artık üst sıralarda bir sinema oyuncusu olarak sektörde yer edinmiştir. Martin Scosese'nin yönettiği "Gangs of New York"da, Jenny Everdeane rolünde, "The Sweetest Thing"de ise Christina Walters rolünde izleyici karşısına çıkan Cameron Diaz, Charlies Angels serisinde ise beklentileri fazlaca karşıladı. Shrek filmi serisinde Prenses Fiona seslendirmesini yaptı. Film Amerika'da 6 haftada 300 Milyon$ gelirin üzerine çıkarak, gişede büyük bir başarıya imza attı.

Cameron Diaz 1999’da BAFTA 'da John Malkovich Olmak filmindeki rolüyle En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında adaylık almıştır.

OYUNCULUĞU 3 YIL ÖNCE BIRAKTI

Kariyeri boyunca birçok yapımda yer alan ve 2018 yılında oyunculuğu bırakma kararı alan Cameron Diaz, katıldığı bir programda genç kalmasının sırrını açıkladı.
48 yaşındaki Diaz, "Düzenli olarak egzersiz yapıyorum, sağlıklı besleniyorum, bol su içiyorum, çok gülüyorum ve elbette çok seks yapıyorum" ifadelerini kullandı. 

COVID-19 DÖNEMİNDE DÜNYADA KAÇ KİŞİ DÜZENLİ SEKS YAPMIŞTIR?

Koronavirüs döneminde insanlık bağışıklık sistemiyle ciddi bir sınav verdi. Kuşkusuz hepimiz bağışıklık sistemimizi güçlendirmek için vitamin takviyeleri vb yaptık. Ama sormak lazım dünyada Covid-19 salgını döneminde kaç kişi düzenli seks yapmıştı?
İşte bilimsel araştırmalara konu olacak soruyu sorduktan sonra Cameron Diaz'ın düzenli sekse olan açıklamasına geri dönelim!

"FİLM SANA SAHİP OLMALARI İÇİN EN UYGUN BAHANEDİR"


"Seks sayesinde bağışıklık sistemim güçleniyor" diyen ünlü oyuncu, "Cildimin de güzelleştiğini söyleyebilirim. Düzenli seks sonucunda lekeler ve sarkmalar gibi yaşlılık etkilerinin azaldığı, parlak, sağlıklı ve genç görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Diaz, oyunculuğu bırakma nedenini "Bir film yaptığında, sana sahip olmaları için en uygun bahanedir. Aylarca günde 12 saat orada olursun ve başka hiçbir şey için vaktin olmaz" sözleriyle açıklamıştı.