Can Ataklı, Ahmet Hakan'ı perişan etti! Saray'daki yemeği savunmuştu

TAKİP ET

Tele 1'de Kulis adlı programı hazırlayan Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi onuruna verdiği müzikli eğlenceyi eleştirdi. El âleme verir talkını kendi yutar salkımı diyen Ataklı, Saray'daki yemeği savunan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan'a da çok sert tepki gösterdi. 

Tele 1'de Kulis adlı programı hazırlayan Can Ataklı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Irak Başbakanı Mustafa el-Kazımi onuruna verdiği müzikli eğlenceyi eleştirdi. El âleme verir talkını kendi yutar salkımı diyen Ataklı, Saray’daki yemeği savunan Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan’a da çok sert tepki gösterdi. 

Sarayı aklama yazısı yazmış diyen Ataklı, “Görüntüleri çekeni suçlamış. “Sayın Reisimizin bulunduğu ortamda bu ne laubalilik” demiş. Bunlar mutasyona uğramış gazeteci. Dejenere oldular, yozlaştılar. Ulan senin görevin mi bu?” dedi.

“Debdebe biraz abartılıyor” diyen Hakan’a hızını alamayan Ataklı “Öyle bir noktaya geldi ki daha üstünü yazamıyorsun. Bir tık üstüne çıktığınızda “aaaaa abartma lan” diyorlar: Tabaklar altın, uçlarında elmas şeyler var. Altın suyu batırılmış bilmem neyle konuyor. Daha bunun üstüne biri de diyor ki “abi üstüne zümrüt bilmem ne mi olsa” falan diyorlar, “Abartma o kadar da”  diyor bizim arkadaş da. Daha abartılacak ne var? Şu yemekte yenilenler 1.500 aileyi bir ay geçindirir. Ne diyorsun sen. Sinirime dokunuyorlar bunlar” diye konuştu.

“Muhalif olacağız diye zorlamasak nasıl olur?” çıkışını yapan Ahmet Hakan’a eleştirilerini sürdüren Ataklı,  “Olur Ahmet cim olur. Zorlamayalım şekerim. Lan korona orada da var. Kafan çalışmıyor mu senin? Irak’ta korona yok mu? Aynı paniği yaşamıyorlar mı? Gördün mü Avrupa Birliği liderler toplantısından kalabalık yemek? 

Kerkük Türkmenlerinin Altın Hızma türküsünün dinletilmesinin isabetli olduğunu ifade eden Hakan’a “Ne kadar ince bir propaganda. Irak Başkanı geldi biz de ona Türkmen şarkısı dinletiyoruz. Bak Türkmenler var, arkasındayız diyoruz ve o başbakan “aman Allahım adımlarımı dikkatli atıyım, bunların şakası yok mu” diyecek. Ulan yozlaşmanın bu kadarı da olmaz be kardeşim. Ama bizim Ahmet Hakangiller gibiler iktidarı yağlamak, yıkamak ve onu aklamak için bu tür acizliklere düşüyorlar. Oğlum, evladım 30 yıllık meslek hayatın var. Bir kalemle neden çizip atıyorsun bunları ya. Sırf şu Hürriyetin başında kalayım, Reis benim saçımı okşasın diye mi? Ayıptır ayıp” dedi.