Coşkun Sabah 'Geçinemiyorum' dediğini ispat edene 7 milyon lira verecek

TAKİP ET

Sanat camiasından bazı ünlüler, pandemi döneminde uzun süre iş yapamayınca 'Geçinemiyoruz' diyerek veryansın etmişlerdi. Demet Akalın'ın başı çektiği bu ünlüler 'Aylardır tek kuruş para kazanmadık ama giderlerimiz aynen devam ediyor, geçinemiyoruz' şeklinde açıklamalar yapmıştı. O isimlerden biri olduğu iddia edilen şarkıcı Coşkun Sabah, söz konusu ifadeyi kullanmadığını söyledi. Sabah, aksini ispat edene 1 milyon dolar (7 milyon lira) ödemeyi vaat etti

Sanat camiasından bazı ünlüler, pandemi döneminde uzun süre iş yapamayınca 'Geçinemiyoruz' diyerek veryansın etmişlerdi. Demet Akalın'ın başı çektiği bu ünlüler 'Aylardır tek kuruş para kazanmadık ama giderlerimiz aynen devam ediyor, geçinemiyoruz' şeklinde açıklamalar yapmıştı. O isimlerden biri olduğu iddia edilen şarkıcı Coşkun Sabah, söz konusu ifadeyi kullanmadığını söyledi. Sabah, aksini ispat edene 1 milyon dolar (7 milyon lira) ödemeyi vaat etti.

"GEÇİNEMİYORUM DEDİĞİMİ İSPAT EDENE 1 MİLYON DOLAR VERECEĞİM"

Şarkıcı Coşkun Sabah, son dönemde eleştirilen "Geçinemiyorum" ifadesine ilişkin olarak, "Bu kelimeyi demedim. Söylediğimi ispat edene noter huzurunda 1 milyon dolar vereceğim" dedi. 

Şarkıcı Coşkun Sabah, son dönemde tepki çeken "Geçinemiyorum" ifadelerini yalanlayarak, bu ifadeyi kullanmadığını dile getirdi
.


"Sırf bu yüzden servetimi açıklamak durumunda kaldım" diyen Sabah, şunları söyledi: "Bir sabah uyanıyorum ki, ‘Coşkun Sabah’a yardım kampanyası kuralım, yok efendim ben 100 TL veririm diyen mi görürsün neler neler.

Sırf bu yüzden servetimi açıklamak durumunda kaldım. Ondan dolayı da topa tutuldum. Ben bu hafta Twitter hesabımı kapatıyorum. Buradan tüm sanatçı arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum. Orası küfür mecrası."