Cüneyt Özdemir'in Ahmet Şık'a sözleri ortalığı karıştırdı

TAKİP ET

Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı programında HDP'ye televizyonlarda yer verilmiyor tartışması büyüyor. Cüneyt Özdemir ile Ahmet Şık arasındaki tartışmaya Habertürk'ten Veyis Ateş de katıldı.

Habertürk’teki Türkiye’nin Nabzı programında HDP'ye televizyonlarda yer verilmiyor tartışması büyüyor. Cüneyt Özdemir ile Ahmet Şık arasındaki tartışmaya Habertürk'ten Veyis Ateş de katıldı.

Habertürk’teki Türkiye’nin Nabzı programında HDP'ye televizyonlarda yer verilmediğine yönelik çıkar tartışmalara Cüneyt Özdemir ile Eski HDP'li Ahmet Şık'ta müdahil oldu.

Sosyal medya hesapları üzerinden birbirlerine ağır sözler kullanan isimlerin tartışması biranda gündem oldu.

"BERBAT BİR GAZETECİYDİN SOSYAL MEDYADA TROL OLDUN"

Gazeteci Cüneyt Özdemir'in tartışmalar üzerine 4 HDP’liyi aradıklarını ancak kendilerine bu 4 ismin de “Meşgulüz” yanıtını verdiğini ifade etmesi tartışmayı sosyal medyaya taşıdı. Özdemir'in sözlerine Ahmet Şık'tan yanıt geldi. Şık, "Ana akım medya artıklarının kahkahasında kendini ele veren şu sinsilik" ifadesini kullandı. Özdemir ise Şık’a, “Berbat bir gazeteciydin, milletvekilliğini beceremedin, ola ola sosyal medyada bir trol oldun... Biraz haysiyetin varsa milletvekilliğinden istifa ederdin ama üç kuruşa tamah ettin... Soytarı görmek istiyorsan bir aynaya bak... Buradan ekmek çıkmaz ama artık sana” sözleriyle karşılık verdi.

"TERÖRE MESAFE KOYMAYANLARA DAVET YOK"

Veyis Ateş de canlı yayınlanan bir programda Yılmaz’ın açıklamalarına destek çıkarak “Terör örgütleriyle araya mesafe koymayanları, kanlı eylemleri kına(ya)mayanları HaberTürk ekranlarına davet etmiyoruz, etmeyeceğiz de...” ifadelerini kullandı.