CZN Burak trafik kazası geçirip öldü iddiası! İşte Burak Özdemir'in son durumu

TAKİP ET

CZN Burak lakaplı Hatay yemekleri ustası ve sosyal medya ünlüsü Burak Özdemir'in trafik kazası geçirip öldüğü iddia edildi. CZN Burak'ın öldüğüne ilişkin iddia nereden çıktı? İşte detaylar...

Sahibi olduğu Hatay usülü yemek restoranları ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla tanınan CZN Burak lakaplı Burak Özdemir'in trafik kazası geçirip öldüğü iddiası gündeme damga vurdu.

 


CZN BURAK ÖLDÜ MÜ SAĞLIK DURUMU NE?

CZN Burak'ın öldüğü iddiaları üzerine Burak Özdemir'in sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler Burak Özdemir öldü mü, CZN Burak öldü mü sorusunun cevabını aramaya başladı. Peki Burak Özdemir'in sağlık durumu ne, CZN Burak'ın öldüğüne ilişkin iddia nereden çıktı?

İşte detaylar...

CZN Burak öldü mü iddiası gerçeği yansıtmıyor. CZN Burak Twitter hesabından "Sanırım bazı arkadaşlar şaka yapmak istemişler ama çok mesaj geldi arkadaşlar ölmedim yaşıyorum çok şükür" paylaşımını yaptı.

CZN BURAK'A ŞOV YAPMA İNSAN OL ELEŞTİRİSİ

Türkiye'de 28 Temmuz tarihinden bu yana birçok noktada etkili olan orman yangınlarıyla mücadele sürüyor. Yangın bölgelerine giden birçok ünlü de söndürme çalışmalarına destek verdi.



O isimlerden biri de CZN Burak olarak bilinen Burak Özdemir'di. CZN Burak'ın yangın bölgesinden sosyal medyada paylaştığı görüntüler birçok kişi tarafından samimiyetsiz olarka bulundu. Şov amaçlı olarak değerlendirilen görüntülere oyuncu Burcu Özberk de tepki gösterdi.



Metrelerce yükselen alevlere yaklaştıktan sonra fenalaşan ve ambulansa götürülerek müşahede altına alınan CZN Burak, bu anları sosyal medyada paylaşmıştı. Bazı sosyal medya kullanıcıları, görevlileri yavaşlattığını düşündükleri Özdemir hakkında "yangını söndürme çalışmalarını şova çevirdiği" şeklinde yorumlarda bulunmuştu.


CZN Burak'ın tepkilere neden olan ev tipi yangın tüpüyle görüntüsünü Twitter hesabından yayınlanan Burcu Özberk, "Şov yapmayın insan olun insan" mesajını yazdı.