Deniz Bulutsuz'un ortaya çıkan yeni darp görüntüleri kan dondurdu!

TAKİP ET

Ozan Güven tarafından şiddete uğradığını söyleyen Deniz Bulutsuz'un vücudunda bulunan morlukların görüntüleri ortaya çıktı. 

13 Haziran'da sevgilisi Ozan Güven’in şiddetine maruz kaldığını ifade eden Deniz Bulutsuz'un olaydan yaklaşık 5-6 saat önce çekilen fotoğrafları ortaya çıktı. Bulutsuz’un vücudunda bulunan morluklar görenleri isyan ettirdi.  

Sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz, bir süredir birlikte olduğu oyuncu Ozan Güven tarafından bir saatten fazla şiddete maruz kaldığını ileri sürdü. Olayın ardından Güven'den şikayetçi olan Bulutsuz'un vücudundaki darp izlerinin görüntüleri ortaya çıktı.

ÇEVRESİNDEN GİZLEMİŞ

Sözcü'nün ulaştığı fotoğraflarda Bulutsuz'un vücudunda çok sayıda morluk, çürük, yara bere bulunurken, yaşadığı olayı arkadaşlarından ve çevresinden gizlediği öğrenildi. Fotoğraflara göre vücudunda çürük olmayan yer kalmayıncaya kadar şiddet gördüğü görülen Deniz Bulutsuz'un güneş gözlüğü ile dolaştığı, kolundaki morlukları gören arkadaşlarının 'Ne oldu?' sorusuna, "Motordan düştüm" diye cevap verdiği öğrenildi.

UTANCINDAN HEMEN ŞİKAYETÇİ OLAMAMIŞ

13 Haziran'dan Güven'in şiddetine maruz kaldığı için utanan Bulutsuz, darp olayını kimseye söyleyemediği için olaydan 5 gün sonra oyuncudan şikayetçi olmuştu. Deniz Bulutsuz İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kadına Şiddet Bürosu'na giderek ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Hürriyetten yoksun bırakma' ve 'Hakaret' uçlarından yargılanmasını istemişti.

OZAN GÜVEN İDDİALARI KABUL ETMİYOR

Kendi evinde saldırıya uğradığını ve olayın mağdurunun kendi olduğunu belirten Ozan Güven ise "Bu olay kendisiyle görüşmeyi kabul etmediğim için bana kurulan bir komplodan ibarettir" demişti.