Ece Ronay Mehmet Ali Erbil'in taciz mesajlarını ifşa etti! Türkiye'de olay oldu

TAKİP ET

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in Whatsapp mesajlarıyla kendisini taciz ettiğini iddia etti. Ece Ronay'a 'Seninle uyumak istiyorum' yazan Mehmet Ali Erbil ise Ece Ronay'ın kendisini tuzağa düşürdüğünü söyledi. Mehmet Ali Erbil'in Ece Ronay'a attığı mesajlar sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in başı 'bela'dan kurtulmuyor!

Geçtiğimiz yaz kankası Seda Sayan'la atışan ve Kadırgalı tarafından evdeki hizmetliye 'tecavüz' ettiğine dair paylaşımla gündeme damga vuran Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay isimli şarkıcı ve TikTok fenomenine gönderdiği iddia edilen mesajlarla gündeme damga vurdu.



Fenomen ve şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia ederek cep telefonuyla mesajlaşma görüntülerini yayınladı. Ronay, Twitter ve Instagram hesapları üzerinden açıklamalarda bulundu. Google'da yarım milyona yakın insan Ece Ronay kimdir sorusunun cevabını aradı. Peki Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları ifşa eden Ece Ronay kimdir?

"ÜNLÜ DE OLSANIZ TACİZDEN KURTULAMIYORSUNUZ"

Çektiği videolar ve yayınladığı şarkılar ile gündem olan sosyal medya fenomeni Ece Ronay, yeni şarkısının klibinde yer alan Mehmet Ali Erbil'in kendisine gönderdiği mesajları ifşa ederek, tacize uğradığını iddia etti.



1,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından mesajları ifşalayan Ece Ronay, şu ifadeleri kullandı: "Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir.

Mehmet Ali Bey'i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte."

MEHMET ALİ ERBİL: Z KUŞAĞININ TUZAĞINA DÜŞTÜM

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, bir süre önce klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia etti. Ünlü komedyen ise " Bu kız beni reklam için kullanıyor. Ben kimseyi taciz etmedim. Z kuşağının tuzağına düştüm" dedi.

ECE RONAY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Ronay, Beslenme ve Diyetik Bölümü mezunudur. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla adını duyuran sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.



"Karpuz" şarkısı ardından "Git Çatla" isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

Karamela ile 8.4 milyon, Karpuz ile 76 milyon, Şiki Şiki ile 84 milyon ve Baba Yorgun ile 43 milyon izlenme rakamlarına ulaşan Ronay Youtube’da 727 bin, Instagram’da 1.1 milyon takipçi sayısına sahip.

 

ece ronay kimdir ece ronay mehmet ali erbil mehmet ali erbil taciz ece ronay taciz ifşa ece ronay karpuz