Egemen Bağış da modaya uyup Youtuber oldu

TAKİP ET

Hakkındaki yolsuzluk ve rüşvet iddialarına soruşturma açılmadan Türkiye'nin Prag Büyükelçiliği görevine atanan Egemen Bağış, burada yaptığı faaliyetleri sosyal medyaya taşıdı. Çektiği vidoları Youtube'da yayınlayan Bağış, son dönemin moda akımına da uyum sağlamış oldu.

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Reza Zarrab’ın Türkiye’de 800 milyon dolar rüşvet dağıttığı iddiasıyla ilgili Meclis araştırma önergesi verdi. Dört eski bakan Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Egemen Bağış ve Erdoğan Bayraktar hakkındaki dosyaların görüşülmesi gerektiğini belirten Kılıç, “Eğer gerçekten dört eski bakanın ‘temiz’ olduklarını, kimseden rüşvet almadıklarını düşünüyorsanız, dosyanın üzerindeki tozu alıp, millet adına TBMM’de görev yapan milletvekillerinin önüne getirirsiniz” dedi.



CHP milletvekili Sevda Ercan Kılıç Egemen Bağış hakkında soruşturma önergesi veredursun Türkiye Cumhuriyeti Prag Büyükelçisi Egemen Bağış, elçiliğin icraatlarını anlatmak için Youtube kanalı kurdu.

Egemen Bağış, 1. Türk Kahvesi Festivali'nini konu alan bir video paylaştı.

Haftanın videosunda Prag'da golf sahasından seslenen ve yoğun geçen haftayı bir golf turnuvası ile kapattıklarını belirten Bağış Türkiye'ye en çok turist götüren turizm şirketi sahibi ile görüştüklerini aktardı. Çek bilimler akademisi ile görüştüklerini açıklayan Egemen Bağış, ayrıca Çekya'da faaliyet gösteren tüm Türk dernekleri ile görüştüklerini ve işbirliği, dayanışma için neler yapılabileceğini konuştuklarını da açıkladı.



PRAG'DA İLK KAHVEHANEYİ BİR TÜRK AÇTI

Prag'da ilk kez düzenlenen Türk Kahvesi Kültürü Festivali'nde 11 ile 30 yaş arasında kanser tedavisi gören gençler yararına golf turnuvası düzenlendi. Erdoğan Bayraktar'ın 17-25 Aralık açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen Egemen Bağış turnuvada bir konuşma yaptı. Bağış yaptığı konuşmada ayrıca arkeolojik kazılarda çıkartılan kahve fincanının Kütahya'da üretildiğinin anlaşıldığını da belirtti.

6 EYLÜL 2019'DA PRAG BÜYÜKELÇİSİ OLARAK ATANDI

Eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Çekya’nın (Çek Cumhuriyeti) başkenti Prag’a ‘Büyükelçi’ olarak atandı.

ERDOĞAN BAYRAKTAR'DAN 17-25 ARALIK ÇAĞRISI

17-25 Aralık dosyasıyla ilgili açıklamalarıyla gündem olan Erdoğan Bayraktar tekrar konuştu: "8 yıldır boğazımda bir düğüm var. Bağımsız bir savcı araştırsın, Yüce Divan'a gitmekten korkmam."



17-25 Aralık soruşturmaları ile ilgili "Dosyamda ne varsa, hem tapeler hem teknik takip doğrudur" diyen Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bir açıklama daha yaptı: "Tarafsız bir savcı çıksın, bu dosyaları incelesin. Gerek görürlerse Yüce Divan'a gitmekten de korkmam."

Erdoğan Bayraktar, Gazeteci Fikret Bila'ya konuştu. Bila, Bayraktar'la birkaç gün önce yaptığı görüşmeyi Halk TV yayınında şöyle anlattı: "Sayın Bayraktar iki nokta üzerinde duruyor. Birincisi; 'Benim para pulda işim yok. İmar işleri yapmışsam, yasaya aykırıysa mahkeme iptal eder' diyor. Yani 'ben rüşvet almadım. Para almadım. Aynı kefede bir insan değilim. Bu benim için çok önemli. Benim 8 yıldır boğazımda bir düğüm var. Ne içersem içeyim bunu yutamıyorum, sindiremiyorum içime' diyor.

O nedenle bir tarafsız savcı istiyor. 'Mutlaka bu dosya incelensin, eğer gerek görürlerse Yüce Divan'a gitmekten de korkmam' diyor. Yani bunu bir onur meselesi haline getirdiğini ifade etti."

 

egemen bağış 17-25 yolsuzluk ve rüşvet soruşturmaları erdoağn bayraktar youtube sevda ercan kılınç