Emin Şirin'den Erdoğan'la ilgili müthiş tespit!

TAKİP ET

22. Dönem Milletvekili Emin Şirin, Medya Penceresi'nden Halil Metin'in sorularını yanıtladı. Erdoğan'ın sertleşen açıklamalarını yorumlayan Şirin, erken seçimden, ekonomiye, gündemin önemli başlıklarını değerlendirdi.

22. Dönem Milletvekili Emin Şirin, Medya Penceresi’nden Halil Metin’in sorularını yanıtladı. Erdoğan’ın sertleşen açıklamalarını yorumlayan Şirin, erken seçimden, ekonomiye, gündemin önemli başlıklarını değerlendirdi.

Pandemi süreciyle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı kasketinden ziyade AK Parti Genel başkanı sıfatıyla hareket ettiğini söyledi. Yenikapı ruhunun yeniden yakalanması gerektiğine dikkat Çeken Şirin, bu dile dönülmediği takdirde Erdoğan'ın parti başkanı vasfının daha öne çıkacağını kaydetti. 

TÜİK'in enflasyon oranlarını da değerlendiren Şirin, salgın sürecinde halkın gıda harcamasına yöneldiğini ve gıda ürünlerindeki fiyat artışınında geçen yıla yüksek olduğunu belirtti. Şirin, gıdada enflasyonun yüzde 30'lar seviyesine çıktıgını sözlerine ekledi. Şirin, "Gerçeklikten kopuk açıklanan enflasyon oranları, enflasyon farklarının düşük olarak zamlara yanstılmasından kaynaklı halkın cebini daha da yakacaktır" dedi.