Emre Belözoğlu Bülent Uygun'dan boşalan Çaykur Rizespor teknik direktörlüğüne geliyor

TAKİP ET

Çaykur Rizespor Süper Lig'e kötü başlamasına ve istediği çıkışı bulamamasının faturasını teknik direktör Bülent Uygun'a kesti. Bülent Uygun'la karılıklı anlaşarak sözlemeyi feshettiğini açıkladı. Fenerbahçe ile sezon başında yolları ayrılan Emre Belözoğlu'nun Çaykur Rizespor'un teknik direktörlük koltuğuna oturacağı iddia edildi.

Emre Belözoğlu'nun Çaykur Rizespor'la Süper Lig'e geri dönmeye hazırlandığı iddia edildi. Sezon başında Fenerbahçe teknik direktörlük görevini Vitor Pereira'ya devreden Emre Belözoğlu'nun A Milli Takım'da Şenol Güneş'in yardımcısı olacağı konuşulmuştu.

Şenol Güneş'le A Milli Takım'ın yollarının ayrılmasından sonra Stefan Kuntz ile TFF, Emre Belözoğlu'nun da Şenol Güneş'in yardımcısı olma ihtimali kalmadı.



ÇAYKUR RİZESPOR EMRE BELÖZOĞLU İLE GÖRÜŞÜYOR

Süper Lig'in dibine demir atan Çaykur Rizespor ligdeki kötü gidiin faturasını Bülent Uygun'a kesti. Uygun'la yolları ayıran Çaykur Rizespor teknik direktörlük için Emre Belözoğlu ile irtibata geçti. Taraftarın Okan Buruk'u takımın başında görmeyi istediği Çaykur Rizespor'un Emre Belözoğlu ile el sıkışıp sıkımayacağı imdilik netlik kazanmadı.

LAZIO İLE TEMAS HALİNDE

Fenerbahçe'de sezonun ermesiyle teknik direktörlük görevinden ayrılan Emre Belözoğlu, Serie A takımlarından Lazio'yu çalıştıran Maurizio Sarri'nin yardımcılığını yapacağı iddiaları basında yer almıştı.

ŞENOL GÜNEŞ A MİLLİ TAKIM'A İSTEMİŞTİ

Eski A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Emre Belözoğlu'nu teknik kadroda istediğini açıklamıştı.



Tecrübeli isim, "Emre’yle görüşüyoruz dedim, aldık diye konuşmadım hiçbir zaman. Çünkü açık ve samimi olmak lazım. Çok beğendiğim, taktir ettiğim, yetenekli bir insan. Aynı zamanda liderlik vasfı olan bir insan. Hala da görüşüyorum. Önünde daha çok zaman var. Şartlar itibariyle şu an olması mümkün değil. Beklentilerimizde farklılıklar vardı. En iyi uyum sağlayacak, kişisel uyum itibariyle Emre’yi düşünmüştüm." ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇE'DE 10 MAÇLIK KARİYER

Erol Bulut'un takımdan ayrılmasıyla Sportif Direktörlük görevini bırakan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'nin başında 10 maçta görev yaptı.

Sarı-Lacivertliler, Belözoğlu yönetiminde 2 beraberlik, 1 yenilgi ve 7 galibiyet almıştı. 

 

emre belözoğlu bülent uygun çaykur rizespor fenerbahçe a milli takım enol güne emre belözoğlu çaykur rizespor