Erdoğan'dan sonra Norm Ender de 'dislike' rekoru kırıyor

TAKİP ET

YKS öncesi sınava giren öğrencilere Youtube'dan seslenen AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı dislike yağmuruna tutan gençler şimdide tanınmış rapçi Norm Ender dün yeni şarkısı Konu Kilit'in klibine dislike yağdırdı. Norm Ender yeni klibi Kilit'te Tarkan ve Edis Görgülü'nün de isimleri geçiyor.

YKS öncesi sınava giren öğrencilere Youtube’dan seslenen AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı dislike yağmuruna tutan gençler şimdide tanınmış rapçi Norm Ender dün yeni şarkısı Konu Kilit’in klibine dislike yağdırdı. Norm Ender yeni klibi Kilit’te Tarkan ve Edis Görgülü'nün de isimleri geçiyor.

DISLIKE REKORU KIRIYOR

Norm Ender dün yeni şarkısı Konu Kilit’in klibini Youtube üzerinden yayınladı. Ancak Ender’in çok beğenilmeyen şarkısı onu sosyal medyada gündem haline getirirken, videosuna dislike yağdı.
Şu ana kadar Konu Kilit klibini beğenen 103 bin kişiyken, 115 bin kişi dislike bıraktı.

Geçtiğimiz yıl 'Mekânın Sahibi' şarkısıyla dijital platformlarda en çok dinlenen şarkıya imza atan rapçi Norm Ender, yeni şarkısı Konu Kilit ile yeniden gündemde. Norm Ender'in hedefinde bu sefer Edis var.

SOSYAL MEDYA NE DEDİ?

Yayınlanır yayınlanmaz Twitter'da TT olan "Konu Kilit" adlı şarkıyı beğenenlerin oranı, beklenenin altında kaldı. Kimi kullanıcılar, "Olmamış demeyelim de nasıl kötü şarkı yapılır onu göstermek istemiş diyelim" derken, kimileri "Bugün yayınlanan wack işi yapan kişinin ciddiye alınacak bir tarafı yok. Bu şarkı dislike rekoru kırabilir mi lütfen? Fight Kulüp'ten bin kat daha kötü. Eski Norm şu anki Norm'u görse, şu anki Norm'a diss atar" yorumunu yaptı.