Erkan Petekkaya Acun Ilıcalı'yı 'Ahlaksız' ilan etti! Bakın neden?

TAKİP ET

tv8'in Kırmızı Oda dizisinde rol alan Erkan Petekkaya, kanalın sahibi Acun Ilıcalı'nın sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'a 'Yılın En İyi Çıkış Yapan' ismi olarak ödül vermesine tepki gösterdi.

Türk televizyonlarında ilk kez 1998 yılında ekrana gelen Aynalı Tahir dizisinde Kadir Arslan rolüyle izleyici karşısına çıkan oyuncu Erkan Petekkaya, tv8'in sahibi medya patronu Acun Ilıcalı'yı 'ahlaksızlıkla' suçladı.

Son olarak tv8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Binnur Kaya ile kamera karşısına geçen Erkan Petekkay, tabir-i yerindeyse patronuna ağır bir hakarette bulundu. Erkan Petekkaya'nın bu tepkisinin altında ise tv8'de sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz'ın yılın en iyi çıkış yapan ismi olarak ödüllerindirilmesi oldu.

"YUH ACUN BEY BU ADAM HERKESİN GÖZÜNE P...SİNİ SOKTU! UTANIYORUM SİZDEN"


Erkan Petekkaya, sosyal medya hesabından tv8 ekranlarında Kerimcan Durmaz'a ödül verilirken çektiği bir resmi sosyal medya hesabından paylaşarak "Bu kişi cinsel organını gözünüze soktu. Sizin gözlerinize. Helal olsun. Sizler utanmaz, iflah olmaz, kötü kişilersiniz. Acun Bey yuh size. Ahlak yoksunu. Utanıyorum senin kanalında olduğum için. Acun efendi yuh" ifadelerini kullandı.

ERKAN PETEKKAY DAHA SONRA PAYLAŞIMINI SİLİP PATRONDAN ÖZÜR DİLEDİ!


Petekkaya, kısa bir süre sonra Acun Ilıcalı'yı eleştirdiği paylaşımını sildi. Oyuncu, sosyal medyada gündem olmasının ardından yeni bir paylaşımda bulunarak kendisine "Sarhoşsun galiba" yorumu yapanlara cevap verdi. 

Petekkaya yaptığı paylaşımda, "Bu da benim yanıtımdır tüm olanlara. Ve montajda bize katlanan gizli kahramanlar. Sarhoş yazıyorlar. Yahu yuh. Ayıp çok ayıp. Ne sarhoşu. Çok ayıp. İzlediğinizi bir sarhoş mu yaptı? Yuh ayıp çok ayıp. Bence sizin kafanız allak bullak" dedi.


Petekkaya son olarak "Söylediklerimde haklı olsamda üslup yanlış olmuş. Bu yüzden lütfen kusuruma bakmayın!" mesajı paylaşarak yaşananlara noktayı koydu.