Fatih Altaylı 'kendine erkeklik' yapanlara ayar verdi

TAKİP ET

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü 'troll güzelleri' başlıklı yazısında kendine hakaret edenlere etek giydirmediği kaldı.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bugünkü “troll güzelleri” başlıklı yazısında kendine hakaret edenlere etek giydirmediği kaldı. Sosyal medyada çok aktif olmadığını vurgulayan Alatylı, bu alanlarda sadece köşe yazılarını paylaştığını, bazen de tepesini attıranlara yanıt verdiğini ifade ederek trollere ilişkin şunları ifade etti.
 

YENİ TROLL TİPLEMESİ

Altaylı, “Ama köşe yazım dışındakileri muhatapları gördükten sonra siliyorum. Çünkü azılar uzun süreli bir anlam ifade ediyor ama bu yanıtların  orada uzun süre kalmasını anlamsız buluyorum. Son zamanlarda sosyal medyada yazılarımın altına yapılan olumsuz yorumlara bakınca çok ortak bir prototip var. Yazılarım nedeniyle bana hakaret edenler, genel olarak modern görünümlü, büyük bölümü gayet hoş genç kadınlar. Uzun zamandır anladığım bir gerçek var ki, artık yeni “troll” tiplemesi bu. Sakallı bıyıklı bir takım adamlar güzel kadın fotoğraflarının arkasında trollük yapıyorlar. Bunun iki nedene bağlıyorum. Birincisi ağır eleştiriyi ve hakareti yapan kadın olduğu için ona aynı ağırlıkta yanıt veremiyorsunuz. Verseniz kadına hakaret olacak. Susup oturuyorsunuz.
 

EFENDİLİĞİMİZDEN SUSUYORUZ

İkinci nedeni ise muhtemelen “Bak senin mahallen bile sana destek vermiyor ve seni eleştiriyor” havası yaratmak. Ama biliniz ki, bu tip troll tezgahlarına düşecek  kadar ahmak değiliz. Susuyorsak efendiliğimizdendir. Yediğimizden değil” ifadelerini kullandı.