Fatih Portakal'dan olay yaratan paylaşım!

TAKİP ET

Fatih Portakal'ın sosyal medya paylaşımı olay yarattı. Portakal, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Kadir Bekar adıyla partililere gönderilen personel alımı mesajı olduğu söylenen görseli paylaşarak "Böyle bir işe başvurma ve alma olabilir mi?" dedi.

Fox TV'nin ünlü sunucusu Fatih Portakal'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım gündeme bomba gibi düştü. Portakal, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Kadir Bekar adıyla partililere gönderilen personel alımı mesajı olduğu söylenen görseli paylaşarak "Böyle bir işe başvurma ve alma olabilir mi? İktidar partisinin İlçe belediye başkanı güya kayıtlı parti üyelerine bu sms’i göndermiş! Olmaz diyemiyorum ama olmaması gerekir." dedi.

Portakal, AK Parti Narlıdere İlçe Başkanı Kadir Bekar adıyla partililere gönderilen personel alımı mesajı olduğu söylenen görseli paylaştı.

Mesajda, "Değerli üyemiz Dokul Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne 35 yaşını aşmamış personel alınacaktır. Bilgi için ilçemize müraacat ediniz" ifadeleri yer aldı.

Fatih Portakal, yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Böyle bir işe başvurma ve alma olabilir mi? İktidar partisinin İlçe belediye başkanı güya kayıtlı parti üyelerine bu sms’i göndermiş! Olmaz diyemiyorum ama olmaması gerekir. Bsk @kadirbekar6135 ne diyecek?"