Fenerbahçe aradığı teknik adamı Çizme'de buldu: Paulo Fonseca

TAKİP ET

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un takımın başına getireceği isim merakla bekleniyor. Dün İngiltere Premier Lig'in gözde teknik adamı Nuno Espirito Santo'yla anlaştığı iddia edilen Ali Koç'un aradığı ismi İtalya'da bulduğu dile getirildi.

Fenerbahçe'de takımın başına geçecek teknik patron kim olacak?

Ali Koç, Fenerbahçe teknik direktörü olarak kimi açıklayacak?

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüyle ilgili her gün gündeme yeni bir isim geliyor.

BAŞKAN ALİ KOÇ'UN NUNO ESPIRITO SANTO İLE ANLAŞTI HABERİ GÜNDEMİ SALLAMIŞTI

Dün Ali Koç'un İngiliz Premier Lig ekiplerinden , Wolverhampton Wanderers ile yollarını ayıran Nuno Espirito Santo'yla anlaştığı iddia edildi. 

Bugün ise Fenerbahçe Başkanı ALi Koç'un İtalyan futbol takımı Roma ile sözlşemesi bitecek olan Paulo Fonseca ile anlaştığı haberin kamuoyuna duyurulması için Fonseca'nın sözleşme tarihinin biteceği günün (30 Haziran 2021) beklendiği iddia edildi.

İşte detaylar..

Fenerbahçe'nin teknik direktörlük için Paulo Fonseca ile anlaştığı ve resmi açıklama için çalıştırıcının sözleşmesinin sona ermesini beklediği iddia edildi.



Sözcü'den İrfan Yirmibeş'in haberinde Ali Koç’un, 48 yaşındaki başarılı hoca ile her konuda anlaştığı, resmi açıklamanın ise Fonseca'nın sözleşmesinin bitiminin ardından yapılacağı dile getirildi. Koç-Fonseca ikilisinin yapılacak transferler hakkında yol haritası belirlediği ve takımın geleceğiyle ilgili uzun vadeli bir planlama yapılacağı öğrenildi.

Son iki sezonda İtalyan ekibi Roma'nın teknik adamlığını yapan Portekizli çalıştırıcının sözleşmesi, yarın itibariyle sona eriyor.