Fenerbahçe Bruma ile dirsek temasına geçti iddiası

TAKİP ET

Eski teknik direktörü Vitor Pereira ile yeniden sözleşme imzalayan Fenerbahçe, takımı şampiyonluğa ulaştıracak kadroyu kurmak için kolları sıvadı. Sarı-lacivertlilerin PSV Eindhoven forması giyen Bruma ile dirsek temasına geçtiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Gündeme gelen son isim eski Galatasaraylı Armindo Bruma.

beIN Sports'un İtalya temsilcisi Tancredi Palmeri'nin haberine göre, sarı-lacivertli takım, Beşiktaş ile birlikte Portekizli oyuncuyu kadrosuna katmak için PSV Eindhoven ile görüşmelere başladı.

26 yaşındaki Bruma, 2019 yılında RB Leipzig'den 12 milyon euro karşılığında Hollanda ekibine transfer olmuştu.



PSV'de bir sezon forma giyen tecrübeli futbolcu, geçtiğimiz sezonu kiralık olarak Yunan ekibi Olympiakos'ta geçirdi. Yunan ekibinde 33 karşılaşmaya çıkan Bruma, 9 gol+3 asistlik performans sergiledi.

Olympiakos'un opsiyon hakkını kullanmadığı Portekizli kanadın, PSV ile 2 yıl daha kontratı bulunuyor. Kamp kadrosuna katılmasına rağmen yeni müşteri aranan oyuncu için kiralama opsiyonunun masada olduğu belirtildi.

 Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, "Disiplinli olacağız, kurallarımızdan taviz vermeden, çok isteyerek, tutkumuzla kazanacağız" dedi.

VITOR PERERIA: ŞAMPİYON OLMAYA GELDİM

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira takımla birlikte ilk antrenmanına çıkarken, çalışma öncesi takıma yaptığı konuşmada şampiyon olmaya geldiğini söyledi.

Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp olduğunu belirten Pereira kendisi için burada olmanın büyük bir zevk olduğunu dile getirirken, geçen dönemde şampiyon olamadıklarını ama bu defa hep birlikte kulübe olan bağlılıkları ile başarmak istediklerini, bunun da lafla değil çalışarak olacağını söyledi.



Pereira, "İstanbul harika bir şehir ama ben buraya gezmeye gelmedim, şampiyon olmaya geldim ve olacağım” şeklinde konuşurken, koyduğu disiplin kurallarına da herkesin uymak zorunda olduğunu oyuncularına söyledi.

Takım içi iletişime çok önem verdiğini oyuncularına anlatan Portekizli Teknik Adam, “Ne probleminiz olursa direkt gelin bana söyleyin, ben de sizinle ilgili öyle yapacağım” şeklinde konuştu.


 

fenerbahçe teknik direktörü vitor pereira fenerbahçe transfer vitor pereria bruma fenerbahçe transfer bruma transferi