Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi!

TAKİP ET

Henüz teknik direktör bulamayan Fenerbahçe, bir yandan ligin kalan haftalarını tamamlamak için hazırlık çalışmalarını sürdürürken diğer yandan gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Takımda transfer operasyonunu sportif direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu yürütüyor. Bu sezon sözleşmesi bitecek olan Hasan Ali Kaldırım’ın yerine Caner Erkin’in transfer edileceği konuşulurken kimsenin aklına gelmeyen bir ismin transfer listesine dahil edildi.

CANER’İN ÖNCELİĞİ BEŞİKTAŞ

Son günlerde Gökhan Gönül ve Caner Erkin’in yeniden Fenerbahçe forması giyeceğine dair iddialar vardı. Ancak bu konuda Beşiktaş’ın nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Çünkü Caner Erkin'in menajeri önceliklerinin Beşiktaş olduğunu açıklamıştı. Bu nedenle Fenerbahçe’nin alternatif isimleri de listeye koydu. 

SÖZLEŞMENİN DETAYLARI BELLİ OLDU

Ajansspor'un haberine göre Trabzonspor’un oyuncusu Filip Novak, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı. Filip Novak’ın kazanacağı ücret ve anlaşmanın ayrıntıları da belli oldu. 

29 yaşındaki Çek sol bek ile 3+1 yıllık anlaşma sağlandı. Fenerbahçe futbolcuya yıllık 1 milyon 250 bin Euro ve maç başı olarak da 5 bin euro para ödeyecek. Novak sezon içinde başarılı bir performans gösterir ve en az 25 maçta ilk 11'de yer alırsa, ekstra olarak 50 ile 100 bin Euro arası bir prime de hak kazanacak. Filip Novak’a ayrıca imza parası olarak 500 bin Euro ödenecek.