Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Serhat Akın, transferleri eleştirdi

TAKİP ET

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncularından Serhat Akın, canlı yayında Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferi hakkında sarf ettiği sözler sosyal medyada gündem oldu. 

Fenerbahçe’de oynadığı dönemde attığı gollerle taraftarın sevgisini kazanan Serhat Akın, son zamanlar internetten yaptığı canlı yayınlarda söylediği sözlerle gündem oluyor. Son olarak Mesut Özil’in Fenerbahçe’ye transfer olup olmayacağını tartışırken küfürlü ifadeler kullandı. 

“NİYE GELSİN?”

Twitch kanalında canlı yayın yaparak takipçilerinin sorularını yanıtlayan Serhat Akın, “Olmaz abi o iş. O transfer zor. Belki 39 yaşına geldiğinde olur da şu an olmaz. Arsenal’ın 10 numarası abi. Hayır şu anki Fener’e gelmez zaten. Fenerbahçe’de sürekli hayal kuruyor abi. Şimdi burada hayal kuranların içinde olan taraftarı da bilgilendirmek lazım. Fenerbahçe kötü. Maddi, manevi ve sportif olarak kötü şu an. Her b. olarak kötü. Fenerbahçe toparlanma sürecinde. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde, UEFA’da, Avrupa’da yok, Mesut Özil’i alacak. Niye gelsin a.k.?” ifadelerini kullandı.  

“ÇOK BOŞ TRANSFERLER YAPILDI”

Fenerbahçe’nin bu sezon yaptığı transferleri de eleştiren Serhat Akın, Galatasaray’ın kadrosuyla kıyaslama yaptı. Takipçilerden gelen “para yok abi” sözlerini de eleştiren Serhat, “Para yok demeyin. Zanka, Falette, Tolga Ciğerci, Max Kruse, Tolgay Arslan bu oyuncular bedavaya mı alındı? Çok boş transfer yapıldı" dedi.