Galatasaray Beşiktaş derbisi saat kaçta hangi kanalda! İlk 11'ler belli oldu

TAKİP ET

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray ve Beşiktaş, İnönü Vodofone Park'ta kozlarını paylşacak. Saat 20:00'da başlayacak maçın hakemi ise Fırat Aydınus yönetecek. Maçın VAR hakemi ise Mete Kalkavan oldu.

Süper Lig’in 10. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray, saat 20.00'de karşı karşıya gelecek. Ebedi dost, ezeli rakipler kozlarını açık bir havada paylaşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesinden belirtilen tahminlere göre, maç saatinde Vodafone Park'ta yağmur beklenmezken, hava sıcaklığının ise 11 derece olacağı ifade edildi. Nem oranın ise yüzde 69 olacağı belirtildi.

Siyah-beyazlı kulüp zorlu Galatasaray derbisine, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.

Pas çalışmasıyla devam eden idmanda taktik organizasyonlar üzerinde duruldu. Antrenman, tam sahada yapılan çift kale maç ve şut çalışmasıyla sona erdi.
İdmanı kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi ile asbaşkan Emre Kocadağ da takip etti.

BEŞİKTAŞ'IN KADROSU BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın Galatasaray derbisi kamp kadrosu belli oldu.

Siyah-beyazlı kulübün açıklamasına göre, derbinin kamp kadrosunda yer alan oyuncular şöyle:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francisco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Welinton Souza, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Güven Yalçın, Umut Meraş, Alex Teixeira.

BEŞİKTAŞ 17 PUANLA 4. SIRADA

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray'ı konuk edecek.
Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Erdem Bayık yapacak.

Geride kalan 9 haftada 5 galibiyet, 2'şer beraberlik ve mağlubiyeti bulunan Beşiktaş 17 puanla ligin 4. sırasında yer alıyor. Aynı sonuçlara ve puana sahip olan Galatasaray ise averajla sıralamanın 7. basamağında bulunuyor.

BEŞİKTAŞ 5 MAÇTIR GOL YİYOR

Sezona iyi savunmayla başlayan ve ligdeki ilk 4 maçta kalesini gole kapatan siyah-beyazlı ekip, son 4 karşılaşmada ise kötü performans sergiledi.

Beşiktaş, Çaykur Rizespor (3-0), Gaziantep (0-0), VavaCars Fatih Karagümrük (1-0) ve Öznur Kablo Yeni Malatyaspor (3-0) maçlarını gol yemeden tamamladı. Siyah-beyazlılar, daha sonra çıktığı Fraport TAV Antalyaspor (3-2), Adana Demirspor (3-3), Altay (1-2), Demir Grup Sivasspor (2-1) ve Medipol Başakşehir (2-3) karşılaşmalarında kalesini gole kapatamadı.

ATIBA VE N'KOUDOU SAKAT

Siyah-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Atiba Hutchinson ve Georges-Kevin N'Koudou derbide görev yapamıyor.

Uzun süren sakatlığının ardından hafta içindeki idmanlara takımla birlikte çıkan Mehmet Topal ise görev verilmesi halinde yarın oynanacak mücadelede forma giyebilecek.

SERGEN YALÇIN FATİH TERİM'İN İLEĞİNİ BÜKEMEDİ

Beşiktaş'ta göreve başladıktan sonra 6 derbiye siyah-beyazlı takımın başında çıkan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, derbi maçlardaki tek yenilgisini Galatasaray'a karşı aldı.

Fenerbahçe ile oynanan 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan Yalçın, Galatasaray'a karşı oynadığı maçlarda ise 1 galibiyet, 1 yenilgi ve 1 beraberlik elde etti.


 

beşiktaş galatasaray derbisi beşiktaş galatasaray derbisi saat kaçta beşiktaş galatasaray derbi özeti beşiktaş galatasaray maç golleri