Galatasaray'da Tanganga transferi heyecanı! Herkes O'nu merak ediyor

TAKİP ET

Şampiyonlar ligi eleme maçında PSV'den 5 gol yiyerek turu yakan Galatasaray'ın Tottenham'ın Kongo'lu oyuncusu Japhet Tanganga'yı transfer ettiği iddia edildi.

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren ve PSV'den 5 gol yiyerek Şampiyonlar Ligi biletini yırtan Galatasaray'ın Tottenham'ın 22 yaşındaki stoperi Japhet Tanganga'yı 1 yıl kiraladığı haberi gündeme damgasını vurdu.

Tottenham altyapısından yetişen ve İngiltere U21 Takımı'nda da forma giyen Tanganga'nın kariyeri bu son dakika gelişmesinin ardından merak konusu oldu.

Japhet Tanganga kimdir, kaç yaşında?

Japhet Tanganga nereli ve hangi takımlarda oynadı? sorularının yanıtları ve detaylar medyapenceresi.com'da....

TANGANGA'NIN TOTTENHAM İLE 4 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

​​​​​Galatasaray 'ın Tottenham'ın 22 yaşındaki stoperi Japhet Tanganga'yı 1 yıl kiraladığı iddiası Sarı Kırmızılı kulübün taraftarlarını heyecanlandırdı.

Tottenham altyapısından yetişen ve daha önce hiç ülke dışına çıkmayan Kongo asıllı İngiliz stoperin kariyeri, transfer iddialarının güçlenmesinin ardından merak konusu oldu.

Geçtiğimiz sezon 13 maçta forma giyen genç stoperin güncel piyasa değeri 8 milyon Euro ve Tottenham ile Haziran 2025'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

​​​​​​​

japhet tanganga galatasaray transfer tanganga galatasaray