Galatasaray sezonun ilk transferi Alex Moreno'yu renklerine bağlamaya çok yakın!

TAKİP ET

Türkiye Süper Ligi'nin şampiyon Beşiktaş'ın ensesinde bitirip averajla kupayı Siyah-Beyazlı kulübe kaptıran Galatasaray, sezonun ilk trasnferi Alex Moreno'ya imza attırmaya çok yaklaştı.

Transferde sezonun ilk bombası Galatasaray cephesinden geldi. Sarı-Kırmızılı kulüp Real Betis'in sol beki Alex Moreno ile prensipte anlaştı. Transferin Galatasaray camiasına duyurulmasının ise an meselesi olduğu öğrenildi.

İşte detaylar..

Galatasaray, Real Betis forması giyen İspanyol futbolcu Alex Moreno'nun kiralanması konusunda son aşamaya geldi. Galatasaray yeni sezon için aradığı sol beki İspanya'da buldu.



Bu transferde görüşmeler Fatih Terim'in raporu doğrultusunda başladı. Marcelo Saracchi'nin kiralık sözleşmesinin sona ermesinin ardından bu pozisyon için transfer çalışmalarına başlayan sarı kırmızılılar Real Betis forması giyen İspanyol futbolcu Alex Moreno'nun kiralanması konusunda son aşamaya geldi.

27 yaşındaki Alex Moreno, bu sezon La Liga'da 23 maçta 1785 dakika süre alırken 2 asist yapma başarısı gösterdi. Moreno, 2019 Ağustos'ta Rayo Vallecano'dan 7 milyon euro bonservisle transfer edilmişti.

ALEX MORENO'NUN PERFORMANSI


Rayo Vallecano: 127 maç, 9 gol, 9 asist

Real Betis: 58 maç, 1 gol, 6 asist

Elche: 41 maç, 2 gol, 4 asist

Mallorca: 32 maç, 2 gol, 1 asist

Llagostrera: 31 maç, 2 gol

alex moreno galatasaray real betis fatih terim transfer