Gupse Özay Barış çifti bebek bekliyor iddiası! Özay iddialara cevap verdi

TAKİP ET

Çeşme'de tatil yaparken ani bir kararla nikah masasına oturan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı... Çiftin bir erkek bebek beklediği ileri sürüldü. Gupse Özay, bebek bekledikleri için yıldırım nikahı kıydıkları iddiasına ilişkin açıklama yaptı

Çeşme'de tatil yaparken ani bir kararla nikah masasına oturan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.



Çiftin bir erkek bebek beklediği ileri sürüldü. Gupse Özay, bebek bekledikleri için yıldırım nikahı kıydıkları iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

6 yıldır birlikte olan Gupse Özay ve Barış Arduç çifti ani bir kararla evlenmeye karar vermişlerdi. Apar topar evlilik kararı alan ikili, törene sadece yakın dostlarını çağırdı. Şimdilerde balayında olan çiftin bebek beklediği iddia edildi.

ERKEK BEBEK Mİ GELİYOR?

Gupse Özay'ın hamile olduğu hatta bebeklerinin cinsiyetinin de geçtiğimiz gün belli olduğu iddiası, sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Hamile olduğu söylenen Özay'ın bir erkek bebek beklediği söylendi. 

ANİ KARARLA EVLENDİLER

Ani bir kararla nikah masasına oturan çift, evlilik sonrası yaptıkları ilk açıklamada "Bayram yaklaşmıştı, bayramdan sonra da İstanbul'a dönecektik, hava da güzel, e hadi o zaman gel bir deneyelim dedik ve bir anda evlendik" dedi. Nikahta gelinlik giymeyen Özay, Charo Ruiz marka 3440 TL değerindeki bir beyaz elbise giydi.

"HAMİLE DEĞİLİM" 

Oyuncu Gupse Özay, geçen hafta nikah masasına oturduğu oyuncu Barış Arduç ile bebek bekledikleri iddialarına yanıt verdi. Özay, şu an hamile olmadığını söyledi