Habertürk Nagehan Alçı'nın ekrandaki kredisini kesti! Medyada deprem

TAKİP ET

Bir dönem Kanaltürk ve BUGÜN TV'de Nazlı Ilıcak ile program yaparken dönemin cemaatinin kriminal bir yapı ilan edilmesinin ardından Habertürk'e geçen Nagehan Alçı'nın bileti kesildi mi?

Türkiye, bugün Nagehan Alçı'nın neden 9 gündür hiç ses seda vermeyip bir açıklama bile yapmadan Habertürk ekranına çıkmadığını ve köşe yazmadığını merak ediyor. 

Merkez medya olma iddiasının belki de son temsilcisi (!) diyebileceğimiz Habertürk'te neler oluyor?

Habertürk'te önce Sedat Peker'in kanalın diğer ekran yüzü Veyis Ateş'le ilgili iddialarının sarsıntısı yaşandı. Sedat Peker, 9. videoda Veyis Ateş'in mafya ile birtakım karanlık ilişkiler içinde olduğunu, bazı akçeli işleri takip edip cebine attığını iddia etti. 



Veyis Ateş iddialarla ile ilgili tek kelime etmedi. Belki sükut ikrardandır diyerek bilemiyoruz.

Neyse Fatih Altaylı, Veyis Ateş'e 'acımadı' git kendini akla ya da bu vahim iddiaları yalanla dedi.

Veyis Ateş ona da bir cevap vermedi en son öğrenildi ki Veyis Ateş kanal yönetimi tarafından izne gönderildi.

Veyis Ateş, belki biraz kendimi unuttururum diye düşünüyor olabilir ama tarih unutmaz!

ŞİMDİ DE NAGEHAN ALÇI HABERTÜRK EKRANINDAN SİLİNDİ

Habertürk'te işine son verilen diğer isim Nagehan Alçı mı? Nagehan Alçı'ya ne oldu. Habertürk kulislerinde grubun beyni Kenan Tekdağ'ın bir takım kararlar alarak yeniden yapılanmaya gideceği konuşuluyor. Netekim kaynayan aşure kazanı Habertürk'ün ateşi yükselmeye devam ediyor.


"ASIL FETÖ'NÜN BUNUN HEYKELİNİ DİKMESİ GEREKİR"

Kübra Par'la Açık ve Net programı canlı yayınında Prof. Dr. Ümit Kocasakal ile Nagehan Alçı arasında gerginlik yaşanmış, tartışmaya eşi Rasim Ozan Kütahyalı da katılmıştı.
Kocasakal, Alçı'nın geçmişte FETÖ'ye verdiği desteği hatırlatarak "Asıl FETÖ’nün bunun heykelini dikmesi gerekir” demişti. 


"ONLAR BİZİM KÖPEĞİMİZ"

Kütahyalı da tartışmaya sosyal medyadan katılarak, Kocasakal hakkında ağır ifadeler kullanmıştı. Kütahyalı, Kocasakal için "Nagehan’cım beni dinlemedin ve beni kırdın. Ekranda sahte Atatürkçülük şovu yapıp sonra Adnan Oktar’ın, PKK’lıların ve FETÖ’cülerin avukatlığını yaparak milyon dolarları indiren bu tipler bize faydalı. Kabaca ifade edeyim: Bunlar bizim köpeğimiz. Onlar bize lazım, hoşgörülü ol"  şeklinde mesaj paylaşmıştı. 

RASİM OZAN KÜTAHYALI NAGEHAN ALÇI'YI KENDİSİ GİBİ BATIRDI

Televizyonda başlayan ve sosyal medyada devam eden tartışma Nagehan'ın kocası Rasim Ozan'ı kullandığı ağır hakaretler nedeniyle kınamasının ardından sona ermişti. Nagehan Alçı hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Alçı, bu tartışma sonrasında ne Habertürk ekranlarında yer aldı ne de köşe yazılarına devam etti. 



2 Haziran'da yayınlanan son yazısında da yıllık izine, tatile çıkacağını da belirtmedi... Son zamanlarda hareketli günler geçiren Habertürk tarafından da yapılmış henüz bir açıklama yok. 

Son yazısında da şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ben Mustafa Kemal Atatürk’ü seven bir insanım. Atatürkçü bir aileye doğdum, Batılı bir eğitim aldım, laik çevrelerin içinde yetiştim. Ancak bu ülkede Atatürk’ü sevmeyenler de var. Olabilir. Atatürkçüler buna kızabilir, Kemalistler çıldırabilir ama hakaret edilmediği sürece bu bir suç değil."

veyis ateş nagehan alçı habertürk sedat peker nagehan alçı habertürk