Hande Yener, Gülşen gibi olmaktan çok keyif alıyorum dedi

TAKİP ET

Türk pop müziğinde 20 yılı geride bırakan Hande Yener, Carpe Diem isimli albümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. 47 yaşındaki popçu şimdilerde rapçi Misha ile aşk yaşıyor. Hande Yener, müzisyen bir sevgiliyle birlikte olmanın çok konforlu olduğunu söyledi. Hande Yener "Artık ben de Gülşen'in yaşadığı konforu yaşıyorum" dedi

Türk pop müziğinde 20 yılı geride bırakan Hande Yener, Carpe Diem isimli albümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak.


47 yaşındaki popçu şimdilerde rapçi Misha ile aşk yaşıyor. Hande Yener, müzisyen bir sevgiliyle birlikte olmanın çok konforlu olduğunu söyledi. Hande Yener "Artık ben de Gülşen'in yaşadığı konforu yaşıyorum" dedi. Bu arada belirtelim Gülşen, aranjör Ozan Çolakoğlu ile evli. 

"SABAH KALKIYORSUN ŞARKI HAZIR"

Şarkıcı Hande Yener, rapçi sevgilisi Misha ile çok mutlu olduğunu söyledi. Yener, "Müzisyen biri ile birlikte olmak çok güzel. Sabah bir kalkıyorsun şarkıyı hazırlamış. Ben de artık Gülşen’in yaşadığı konforu yaşıyorum" dedi.



Pop müziğin başarılı ismi Yener, "Ben annemle yaşadığım için bu süreçte çok dikkat ettim. Dışarıya çıkmadım, kendi saçımı boyadım, manikürümü-pedikürümü her şeyimi kendim yaptım. Hatta bundan sonra kendi imajımı kendim yapacağım." diye konuştu.