Havalar ne zaman ısınacak? Meteoroloji tarih verdi!

TAKİP ET

Vatandaşlar tarafından sıkça araştırılan konuların arasında gelen havaların ısınması Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün açıklamalarıyla yanıt buldu. Son günlerde Marmara başta olmak üzere bir çok bölgede devam eden soğuk havanın ardından Meteoroloji fırtınanın salı gününe kadar devam edeceğini duyurdu.

Vatandaşlar tarafından sıkça araştırılan konuların arasında gelen havaların ısınması Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamalarıyla yanıt buldu. Son günlerde Marmara başta olmak üzere bir çok bölgede devam eden soğuk havanın ardından Meteoroloji fırtınanın salı gününe kadar devam edeceğini duyurdu.
BAYRAMDA HAVA NASIL OLACAK?
Meteoroloji'nin son raporuna göre rüzgar kuzey yönlerden orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı, Ege kıyıları, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Doğu Anadolu ile Adıyaman çevrelerinde kuvvetli (40-70 km/saat) ve kısa süreli fırtına (70-90 km/saat) şeklinde esiyor. Son verilere göre fırtınanın salı gününe kadar devam etmesi bekleniyor. Meteoroloji'nin son verilerine göre hafta ortasında hava sıcaklıkları yükselecek ve yağışlı hava etkisini yitirecek. Ramazan Bayramı boyunca yurt genelinde yağış beklenmiyor.
 

hava durumu