Hilal Altınbilek Metin Hara aşkı resmen kanıtlandı! İkili el ele görüntülendi

TAKİP ET

Oyuncu Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara aşkı ilk kez resmen görüntülendi. Adriana Lima aşkı uzun süre birlikte olan Metin Hara şimdilerde gönlünü Hilal Altınbilek'e kaptırdı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başrol oynayan Hilal Altınbilek ile yazar Metin Hara'nın akı gündeme damgasını vurdu.

atv'nin fenomen dizilerinden olan "Bir Zamanlar Çukurova"da başrol oynayan güzel oyuncu Hilal Altınbilek, her hareketiyle dikkat çeken isimler arasında yer alıyor.

Sosyal medya paylaşımlarıyla takipçilerinin beğenisini kazanan Altınbilek'in, özel hayatındaki gelişmeler de araştırılıyor.



Uzun süre adı rol arkadaşı Kerem Alışık ile anılan Hilal Altınbilek'in, sürpriz aşkı sonunda ortaya çıktı. Bir süredir haklarında aşk dedikoduları çıkan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, Arnavutköy'de ilk kez gazetecilere yakalandı.

Objektiflerle karşılaşan çift, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ESKİ MEKANDA YENİ AŞK

Geçtiğimiz ay hayranları tarafından Bozcaada'da birlikte görüntülenen ve adları aşk dedikodularına karışan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, önceki akşam Arnavutköy'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.


Habertürk'ün haberine göre; Eski aşkı Adriana Lima'yı sık sık getirdiği mekana bu kez yeni sevgilisi ile birlikte gelen Hara, özel hayatıyla ilgili sorular karşısında suskunluğunu korudu.

hilal altınbilek metin hara hilal altınbilek aşk hilal altınbilek metin hara