İbrahim Selim ile Selin Şekerci aşkı ortaya çıktı! Herkes bunu konuşuyor

TAKİP ET

Youtube'da İbrahim Selim ile Bu Gece isimli bir program yapan tiyatro ve dizi oyuncusu İbrahim Selim ile İzmirli esmer güzeli Selin Şekerci'nin aşk yaşadığı ortaya çıktı. Bu haberden sonra İbrahim Selim herkesin merak ettiği bir isim haline geldi.

Ankaralı İbrahim Selim ile İzmirli güzel Selin Şekerci'nin aşkı gündeme damga vurdu. 
Youtube'da 1 sy önce programına konuk aldığı Selin Şekerci ile aşk yaşadıkları ortaya çıkan İbrahim Selim'in kim olduğu hangi yapımlarda rol aldığı, memleketi, yaşı, boyu ve kilosu merak ediliyor.

ARALARINDA 10 YAŞ FARK VAR

1979 Ankara doğumlu İbrahim Selim ile aşk yaşadığı Selin Selin Şekerci arasında 10 yaş fark var. Zira Selin Şekerci 1989 doğumlu.

Son dönemlerde yıldızı parlayan program sunucusu ve oyuncu İbrahim Selim, kendisi gibi oyuncu olan Selin Şekerci ile anılıyor. İkilinin gözlerden uzak aşk yaşadığı konuşulurken, İbrahim Selim’in hayatı hayranları tarafından merak konusu oldu. Peki İbrahim Selim kimdir, kaç yaşında, evli mi? İşte detaylar… Nisan ayında İbrahim Selim’in sunuculuğunu yaptığı programa konuk olan Selin Şekerci, instagram’dan da sunucu ile fotoğrafını "Özlemişiz" notuyla paylaşmıştı. Bunun üzerinde ikilinin aşk yaşadıkları iddiası gündeme bomba gibi düştü.

İBRAHİM SELİM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

42 yaşındaki başarılı sunucu-oyuncu İbrahim Selim, 1979'da Ankara’da doğdu. Seslendirme sanatçısı ve oyuncu İbrahim Selim aslen Arvin’lidir. Selim, 3 sene biyoloji bölümü okuduktan sonra Hacettepe Ankara Devlet Konservatuvarı’nı bitirdi.

Ankara’da TRT dizilerinde oyunculuğa başladı. Sonrasında İstanbul'a taşındı. Burada DOT Tiyatro'ya girdi. Çok sayıda reklamda yer alan ve seslendirme yapan İbrahim Selim, Afife Tiyatro Ödülleri’nin ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülü kazandı. Daha sonra Derviş Zaim'in filmi Rüya, Fatih, Kusursuzlar ve Şubat adlı dizide rol aldı. Yine bir YouTube kanalında yayınlanan “İbrahim Selim ile Bu Gece” programının sunuculuğunu yapıyor. Son dönemlerde ise Youtube kanalı "Stolk" ile karşımıza çıkıyor.

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Babası Arap, annesi Azerbaycan asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır.

Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2012 yılında yönetmenliği Mahsun Kırmızıgül'ün üstlendiği Benim İçin Üzülme dizinde Irmak karakterini canlandırmıştır. 2014 yazı itibarı ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin başrollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır.

Daha sonra 21 Aralık 2015'te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 8 Temmuz 2016'da başlayan Rengarenk dizisinde Renk karakterini canlandırmıştır. 2 Mart 2017'de başlayan Çoban Yıldızı dizisinde Zühre karakterini canlandırmıştır. 10 Ekim 2020 tarihinde yayınlanan Çatı Katı Aşk dizisinde 14. bölümden itibaren Şirin karakterini canlandırmıştır.  

 

i̇brahim selim selin şekerci selin şekerci kimdir i̇brahim selim kimdir youtube i̇brahim selim ile bu gece