İnce'ye tepki gösteren Fahrettin Altun'a olay yanıt!

TAKİP ET

Muharrem İnce, canlı yayında sözünün kesilerek Erdoğan'ın konuşmasının verilmesine tepki göstererek yayını terk etti. Yaşanan olayın ardından İnce'yi eleştiren Cumhurbaşkanlığı sözcüsü Fahrettin Altun'a, gazeteci Nevşin Mengü'den yanıt geldi.

Muharrem İnce’nin yayını terk etmeden önce söylediği sözleri eleştiren Altun’un, "Medya camiamıza iftiradır. Kabul edilemez” açıklamasına gazeteci Nevşin Mengü, "Cumhurbaşkanı’nın konuşmalarını hangi kanal kaç dakika verdi, vermedi konusuyla ilgili çetele tutulduğunu, vermeyenlere de neden vermediniz sorusunun sorulduğunu hepimiz biliyoruz" yanıtını verdi.

Fahrettin Altun’un açıklamaları:

"Türkiye Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren her bir medya kuruluşu özgürce görüşlerini ve yayın tercihlerini yansıtmakta, yasal çerçeve içerisinde faaliyetlerine bir kısıtlama olmaksızın devam edebilmektedir. Sayın İnce'nin bu tavrı medya camiamıza da iftira mahiyeti taşımaktadı"

Nevşin Mengü’nün yanıtı:

"Cumhurbaşkanı’nın konuşmalarını hangi kanal kaç dakika verdi, vermedi konusuyla ilgili çetele tutulduğunu, vermeyenlere de neden vermediniz sorusunun sorulduğunu hepimiz biliyoruz" ifadelerini kullandı.