İsmail Küçükkaya, paylaştığı fotoğrafa yapılan yorumlara isyan etti

TAKİP ET

FOX TV spikeri İsmail Küçükkaya, Tarihçi Profesör İlber Ortaylı ile birlikte yemekte çekilmiş fotoğrafın sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafı gören sosyal medya kullanıcılarından bazıları Küçükkaya'nın elindeki şarap kadehini sakladığını iddia etti. Bu yorumlara isyan eden Küçükkaya o buluşmayla ilgili açıklama yaptı.

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın Profesör İlber Ortaylı ile birlikteyken çekilmiş fotoğrafındaki bir detay takipçilerinin dikkatini çekmişti. Küçükkaya'nın elindeki şarap kadehini saklamaya çalıştığını öne süren kullanıcılar Küçükkaya'ya tepki göstermişti. Gelen tepkiler üzerine Küçükkaya, bir fotoğraf daha paylaşarak, “Hoca hastaneden geldi. Doktoru da masadaydı. Hoca çok hafif yemek zorundaydı. İçki yasaktı. Ben de hocayı evine bırakacaktım. Kendi kullandığım arabayla. Her zaman olduğu gibi. Masamızdaki diğer iki dostumuz şarap içti. Ben su. Sohbet şahaneydi. Oldu mu arkadaşlar” şeklinde eleştirilere yanıt verdi.

KÜÇÜKKAYA'NIN PAYLAŞTIĞI İLK FOTOĞRAF

Tarihçi Prof. İlber Ortaylı ile fotoğraf paylaşan Küçükkaya’nın içki kadehini sakladığı iddia edildi. Küçükkaya’nın “İlber hocamızla hoş bir yaz akşamı sohbeti. Pandemi sonrası ilk buluşma” diyerek paylaştığı fotoğrafta sağ elinde şarap kadehini gizlediği iddiasıyla yüzlerce tepki geldi.