İsmail Saymaz, AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Şahin'i rezil etti! Canlı yayında meydan okudu

TAKİP ET

İsmail Saymaz Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin'i canlı yayında rezil etti! Bu Yaşar AKP'li olmasına güveniyor diyen Saymaz, 'Gel şimdi karşıma konuş Yaşar Efendi? Görelim bakalım ağa kim paşa kim? Derebeyi misin? Sen kendini ne zannediyorsun?' dedi.

İsmail Saymaz Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin'i canlı yayında rezil etti! Bu Yaşar AKP’li olmasına güveniyor diyen Saymaz, “Gel şimdi karşıma konuş Yaşar Efendi? Görelim bakalım ağa kim paşa kim? Derebeyi misin? Sen kendini ne zannediyorsun?” dedi.

Biri şehit yakını iki kadın işçiyi makam odasında hakaret ederek sendikadan istifaya zorlayan AKP'li Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin'in yeni görüntüleri ortaya çıktı. Aynı günün sabahında kalabalık bir işçi grubuna istifa baskısı yapan Şahin'in şehit yakını kadını 'çık dışarı' diyerek odasından kovduğu görüntülere yansıdı.

"Ben dediğimi yaptırmazsam yaşatmam", "alçak", "terbiyesiz", "ulan" şeklinde hakaret eden Belediye Başkanı Yaşar Şahin’i canlı yayında topa tutan İsmail Saymaz, açtı ağzını yumdu gözünü.

Şehit yakınını öğleden önce kovuyor, öğleden sonra tekrar çağırıyor bir daha kovuyor diyen Saymaz, “Adam emekli de imam haşa Allah’tan korkar en azından. Kimseden korktuğu yok. Şehit yakını olduğunu da biliyor ama umursamıyor. Şehit yakını olmasına da gerek yok. Sen çalışanına bu şekilde davranamazsın. Gürgentepe hukukun işlemediği bir yer mi? Hiçbir hukuk tanımadan insanları nasıl whatsapp gruplarından istifaya zorlarsınız. Bir hanım efendiyi o kadar insanın içinde nasıl rencide edersin. Sen kimsin ya? Sen kendini ne zannediyorsun? Burası Dingonun ahırı mı?

Siz ne yapıyorsunuz ya? Esir kampı mı burası? Gürgentepe’deki canlı cansız tüm varlıkları bu Yaşar’a mı zimmetlediniz? Yaşar kendini ne zannediyor? Yaşar imamken de cemaati esir mi alıyordu böyle? Ya burada bu adama dur diyecek kimse yok mu? Ona kayyum buna kayyum, CHP’li belediyelerde görevden alma. Yaşar zapt etmiş Gürgentepe’yi. Bunların hepsi de AKP’ye oy vermiş muhtemelen. Kendi oylarıyla kendilerine diktatör seçmişler.

Sen düne kadar belediyeye zor giriyordun. Kimseyi de koltuğa oturtmamış. Gel şimdi karşıma konuş Yaşar Efendi? Görelim bakalım ağa kim paşa kim? Derebeyi misin? Sen kendini ne zannediyorsun? Sen orada çok oturabileceğini zannediyor musun? Bu ibret verici bir manzaradır. Bu ülkenin yurttaşlarını bir tane emekli imam hasbelkader orada oturuyor diye huzurunda toplayıp fırçalayamaz. Erdoğan’ın fotoğrafı önünde neler meydana gelmiş neler görsünler! Sevinç hanım mahkeme kararıyla işe dönüşü kazanmış; ama belediyeden içeri adım attırmam diyor. Bu Yaşar AKP’li olmasına güveniyor. Bu AKP’nin kara tarihidir” dedi.