İsmail Saymaz hiç acımadı! Taksiciler odası başkanını rezil etti

TAKİP ET

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin UKOME'ye 9. kez teklif edip red yediği 1000 yeni taksi plakası projesini ısrarla engellemeye çalışan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun açıklamaları İsmail Saymaz'ın tepkisini çekti. Eyüp Aksu, yei taksi plakası önerisini '15 Temmuz'da köprüye ilk kendilerinin çıktığını' savunarak

İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, İBB’nin ilave taksi teklifine karşı çıkarak, “Taksiciler olarak 15 Temmuz’da köprülere ilk biz çıktık. Ayrıca Kızılay’ın kan stoku azaldığı zaman ilk önce taksici esnafı gidip kan veriyor.” demesini eleştiren İsmail Saymaz canlı yayında Aksu’yu yerin dibine gömdü.

Saymaz, “Taksiciler Odası başkanına taksi sayısı neden artmamalı deniyor. Adam, 15 temmuzda köprüye çıktık diyor. İyi de mazeret buldular. Kimin canı sıkılsa 15 temmuzda köprüye çıktık diyor. 15 temmuz ile taksi sayısının ne alakası var. İstanbul’da taksi darlığı olduğunu ben yaşayarak görüyorum” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi toplantısında 1000 yeni taksi plakası teklifinin oy çokluğu ile reddedilmesini de eleştiren Saymaz,

“UKOME’de çoğunluk İBB’nin elindeydi. Belediye el değiştirtikten sonra bakanlık üye sayısını artırdı. VE İBB azınlığa düştü. İmamoğlu geliyor taksiye ihtiyacımız var diyor. Artırmıyorlar. Sebebi ihtiyaç olmaması değil, sen bu plakaları kime vereceksin dertleri. Aynısını Halk Ekmekte de yaptılar. Hepsini şehit ailelerine ver diyorlar, sen kendi döneminde şehit ailelerine kaç büfe vermişsin sadece 3 tane. Peki verelim dediler. Buna rağmen büfeler planlanan yere konulmasın diye zabıta gönderdiler. Yeter ki İBB adım atmasın diye yine aynı engellemeler yapılıyor.  Tek adam politikası gibi tek taksi politikası uygulamaya çalışıyorlar” dedi.