İYİ Parti milletvekili Lütfü Tükkan'dan şehit yakınına küfür iddiası

TAKİP ET

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, Bingöl'de esnaf ziyareti sırasında Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren ve şehit yakını olduğunu söyleyen kişiye tepki gösterip küfür ettiği iddia edildi. Yapılan bu yöndeki paylaşımların provokasyon amaçlı olduğunu söyleyen Türkkan iddiaları reddetti.

İYİ Parti Milletvekili Lütfü Türkkan'ın partisinin Bingöl ziyareti sırasında Genel Başkan Meral Akşener'e tepki gösteren bir kişi ile tartıştı.

"PROVOKASYON İÇİN GÖNDERDİĞİNİZ ADAMLAR BİTMEDİ"

Tartışma sırasında Türkkan'ın şehit yakını olduğunu söyleyen kişiye sinkaflı küfür ettiği iddia edildi. Türkkan sosyal medya hesabından "Provokasyon için gönderdiğiniz adamların oyunu bitmedi bir türlü. Bu kez de Akşener'e sosyal medyada küfür ettiği için ceza alan bir provokatöre bırakın herhangi bir kötü ifadeyi, aksine kendisine sarılarak birlikte yürüdüğüm halde bu kez “ağır küfür etti” diye yayınlamışsınız" şeklinde bir paylaşım yaptı.

"A HABER MUHABİRİNİN GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞILDI"

Türkkan sosyal medya hesabındanki mesajlara "Meral Akşener'in Elazığ'daki esnaf ziyareti sırasında, A Haber muhabirinin provokatör olduğu iddia edilen bir şahsa "Sen sorunu sor, biz kayıt alacağız" dediği görüntüler paylaşıldı" yönündeki paylaşımı da ekledi.
Öte yandan İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Bingöl'de bir vatandaşla girdiği diyaloğu kınayan AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik "Gazi Meclis'imizin üyesi bir milletvekilinin bir şehit ailesine hakaret etmesini ve küfretmesini şiddetle kınıyoruz. Bu asla affedilmeyecek bir çirkinliktir" ifadelerini kullandı.

 

.

.