Kadir Gecesi mesajları ve sözleri

TAKİP ET

11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif'in 27. Gününde idrak edilen Kadir Gecesi dua ve tövbelerin kabul edildiği bu kutsal gecede mesajlarda unutulmuyor. Bu değerli günün anlam ve önemini belirten mesajlar eşe dosta gönderiliyor. Bizde Medyapenceresi.com olarak bu anlamlı gece için hazırladığımız mesajları sizler için yayınlıyoruz

Kadir gecesi bu akşam idrak edilecek. Dua ve tövbelerin kabul edildiği bu kutsal gece, anlamlı, farklı, yeni ve resimli Kadir Gecesi mesajları unutulmuyor. Bu noktada, bu değerli günün anlamı ve önemi için eşe, dosta ve tanıdıklara Kadir Gecesi mesajları sözleri gönderiliyor.  Öte yandan, Kadir Gecesi mesajları sosyal medyada da yoğun bir şekilde paylaşılıyor. Tanıdıklarınıza, onları hatırladığınızı belirtmek için ayetli, dualı, hadisli ve resimli Kadir Gecesi mesajı gönderebilirsiniz. Kadir Geceniz Mübarek olsun sözleri ve sevdiklerinize yollayabileceğiniz Kadir Gecesi mesajları görselleri yayınlandı.
KANDİL MESAJLARI VE SÖZLERİ
Kandil mesajları ile mübarek Kadir Gecesinde sevdiklerinizi hatırladığınızı belirtebilir ve İyi Kandiller dileklerinizi iletebilirsiniz. Kandil mesajları görselleri arasında resimli, yazılı, dualı, ayetli, farklı ve huzur dolu Kadir Gecesi mesajları sözleri de yer alıyor.
DUALI, HADİSLİ VE RESİMLİ KADİR GECESİ TEBRİK MESAJLARI
Kadir Gecesi mesajları ve sözleri seçeneklerine bu başlık altından göz atabilirsiniz. En güzel, kısa, uzun, dualı, hadisli, ayetli, yeni ve resimli kadir gecesi mesajları resimli için ayrıntıları inceleyiniz. İşte, en güzel Kadir Gecesi mesajları 2021 ve kandil mesajı seçenekleri!
İyi Kandiller ve Kadir Geceniz mübarek olsun mesajı seçenekleri; Sosyal medyadan paylaşılacak Kadir Gecesi mesajları ve sözleri: 2021 Farklı, ayetli, hadisli ve resimli Kadir Gecesi mesajı ile Kadir Geceniz mübarek olsun sözleri seçenekleri
HAYIRLI KANDİLLER MESAJI SEÇENEKLERİ
Bin aydan daha hayırlı olan kadir gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
Kuran da Kadir Gecesi için Leyletül kadri hayrun min elfi şehrin Kadir Gecesi bin aydan hayırlı bir gecedir diye buyuruluyor. Bu nedenle bu geceyi ihya edelim.. Kadir geceniz hayırlı olsun.

kadir gecesi