Kağıthane Belediyesi meyve satan genci tekme tokat döven zabıtaları açığa aldı

TAKİP ET

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Kağıthane Belediyesi'ne bağlı zabıta ekipleri olduğu iddia edilen bir grup görevli sokak ortasında aralarına aldıkları bir genci tekme tokat dövdü. Olayın basına yansıması üzerine Kağıthane Belediyesi söz konusu zabıtaların açığa alındığını duyurdu.

Ekonomik krizin halk nezdinde günden güne daha derinden hissedildiği bugünlerde ekmek parası peşinde koşturan bir gencin sokakta meyve sattığı gerekçesiyle zabıta ekipleri tarafından tekme tokat dövüldüğü anlara ait görüntüler tepki çekti.

 
Kağıthane Belediyesi'ne bağlı zabıta ekip görevlileri olduğu iddia edilen görevlilerin aralarına aldıkları bir seyyar satıcıyı sille tokat döverken çekilen görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntüleri izleyenler resmi kolluk görevi yapan görevlilerin bu denli şiddete başvurmasını doğru bulmadıklarını ve yetkililerden gereğinin yapılmasını beklediklerini bildirdi.
MEVLÜT ÖZTEKİN: MEMURLAR AÇIĞA ALINDI

İstanbul’da Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, ilçedeki zabıta ekiplerinin bir seyyar meyve satıcısını dövdüğü görüntülere ilişkin “İlgili zabıta memurları açığa alınmıştır” dedi.

Sosyal medyada yer alan görüntülerde, iki zabıta memurunun müdahale sırasında kendilerine tekme atan meyve satıcısını yere düşürüp dövdükleri görülüyor.
Öztekin, Twitter paylaşımında şunları kaydetti: “Zabıta ekiplerimizin bir seyyar satıcı müdahalesi sırasında dün yaşanan talihsiz olay ile ilgili gerek adli makamlar gerekse Belediyemiz tarafından inceleme ve disiplin soruşturması için ilgili zabıta memurları açığa alınmıştır.”
 

kağıthane belediyesi kağıthane zabıta kağıthane zabıta dayak kağıthane belediye başkanı mevlüt öztekin