Kasımpaşa evinde ağırladığı Fenerbahçe'ye 2 gol atıp gönderdi

TAKİP ET

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda konuk olduğu Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Beyaz-lacivertli ekibe galibiyeti getiren goller Thiam ve Yusuf Erdoğan'dan geldi. Sarı-lacivertli takımda Simon Falette ve Hasan Ali Kaldırım mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali, ''Sözün bittiği yerdeyiz" açıklaması yaptı!

Süper Lig'in 28. haftasında Fenerbahçe, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda konuk olduğu Kasımpaşa'ya 2-0 mağlup oldu. Beyaz-lacivertli ekibe galibiyeti getiren goller Thiam ve Yusuf Erdoğan'dan geldi.  Sarı-lacivertli takımda Simon Falette ve Hasan Ali Kaldırım mağlubiyetin ardından açıklamalarda bulundu. Sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan Hasan Ali, ''Sözün bittiği yerdeyiz" açıklaması yaptı!

FENERBAHÇE'NİN 1 GOLÜ İPTAL EDİLDİ

Süper Lig'in 28. haftasında Kasımpaşa, evinde konuk ettiği Fenerbahçe'yi 2-0 mağlup etti.

Kasımpaşa ile Fenerbahçe, Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Kasımpaşa 2-0 kazandı. Ev sahibinin gollerini 55. dakikada Mame Thiam ve 90+3'te Yusuf Erdoğan kaydetti.


Fenerbahçe'nin 88. dakikada Mevlüt Erdinç ile bulduğu gol, VAR incelemesi sonrası pozisyon başlangıcında elle oynama olduğu gerekçesiyle iptal edildi.

Süper Lig'de son 6 maçta 5. galibiyetini alan Kasımpaşa puanını 32'ye yükseltti. Fenerbahçe 43 puanda kaldı.

KASIMPAŞA - FENERBAHÇE

İLK 11'LER

Kasımpaşa: Ramazan, Hadergjonaj, Meriah, Sarlija, Hadaddi, Tirpan, Aytaç, Quaresma, Hajradinovic, Thiam, Koita

Fenerbahçe: Altay, Dirar, Falette, Gustavo, Hasan Ali, Tolga, Ozan, Ferdi, Deniz, Rodrigues, Muriqi