Kerimcan Durmaz Armağan Çağlayan'ın kanalında Erkan Petekkaya'ya cevap verdi

TAKİP ET

Kerimcan Durmaz, kendisi hakkında 'ahlaksız' yorumu yapan oyuncu Erkan Petekkaya'ya konuk olduğu Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalından cevap verdi Durmaz, "Ne yapsam olay" dedi.

Kerimcan Durmaz, tv8 ekranlarında kendisine verilen Yılın En İyi Çıkış Yapan ismi ödülü için tepki gösteren Erkan Petekkaya'ya cevap verdi.

Erkan Petekkaya, ödül töreni esnasında çektiği ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşıp, "Utanıyorum sizin kanalınızda olmaktan, millete sosyal medyada ç..künü gösteren adama yılın en iyi çıkış yapan ismi ödülüne layık görüyorsunuz. " diyerek hem Kerimcan Durmaz'a hem de Acun Ilıcalı'ya rest çekmişti.

"BUNUN BİR ÖDÜLÜ OLMALI AMA NE YAPSAM OLAY"

Durmaz, Petekkaya'ya Armağan Çağlayan’ın programında yanıt verdi. 

Durmaz, Çağlayan’ın da yapılan şeyi haksız bulduğunu belirtmesi üzerine şunları söyledi:
“Çok alakasız bir olay. Ben sonuçta her şeyi atlatıp bir şey yapmışım ve tek başına yapmışım. Ben büyük yapımlarla çalışmıyorum. Tek başıma bir şarkı meydana getirdim. Amerika’ya gidip Türkiye’nin daha önce izlemediği bi klip çektim. Bunun bir başarı ödülü olmalı ama ne yapsam olay, çok garip.”

GÜLÜP GEÇELİM EFENİM BİZ BU TARZ ŞEYLERE...

Bu gelişmeler kuşkusuz bizi şaşırtmadı zira Kerimcan Durmaz da Erkan Petekkaya da ve dahi Acun Ilıcalı günümüzün popüler sığ kültürünün vitrin elemanları. Bu model karakterler her dönem olacaktır. Erkan Petekkaya, belki kafası güzelken belki de ekranlardan akan bu seviyesizliğe kendince bir tepki koydu ama bunun arkasında duramadan geri adım attı. Acun Ilıcalı, Erkan Petekkaya'ya Survivor'u çektiği Dominikten cevap verdi. "Bu tarz şeylere gülüp geçiyorum" dedi. 



Bu açıklama iki ulusal kanal bir de dijital kanal sahibi Acun Ilıcalı'nın sektörde sadece dizilerde oynayarak belki de kariyerinin sonuna gelmiş Erkan Petekkaya'ya gözünde mercimek tanesi kadar değer vermediğini göstermiş oldu. 

Son olarak Erkan Petekkaya tv8'de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinin kadrosundan çıktı ya da çıkarıldı.